Campionatul Mondial de fotbal 2014: NEYMAR a declarat ca scopul Braziliei nu este sa faca spectacol

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. NEYMAR, supervedeta din lotul tarii gazda, a declarat, miercuri, cu doua zile inaintea partidei contra COLUMBIEI, din sferturile de finala ale CUPEI MONDIALE, ca obiectivul BRAZILIEI nu este acela de a face spectacol, ci sa castige.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. “Nu vreau spectacol. Acesta este ultimul lucru pe care trebuie sa incercam sa-l facem. Nu suntem aici pentru spectacol. Noi suntem aici sa alergam, sa dam totul si sa castigam. Nu poti sa te simti bine tot timpul si sa castigi cu 4 sau 5-0. Fotbalul este dificil astazi, nivelul este asemanator. Cei care dau mai mult pe teren, castiga”, a spus NEYMAR.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: FIFA si trei federatii nationale banuite de implicare in traficul cu bilete 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. NEYMAR a vorbit si despre duelul sau cu vedeta COLUMBIEI, JAMES RODRIGUEZ, cel mai bun marcator de pana acum al CUPEI MONDIALE. “Este un jucator excelent, in ciuda varstei sale. El are 22 de ani, ca si mine. Cu tot respectul, sper ca drumul lui sa se incheie aici, iar BRAZILIA sa-si continue parcursul”, a completat NEYMAR.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Partida BRAZILIA – COLUMBIA, contand pentru sferturile de finala ale CUPEI MONDIALE, se va disputa, vineri seara, de la ora 23.00, pe arena “CASTELAO” din FORTALEZA.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: Algerienii, primiti ca EROII la intoarcerea in tara / GALERIE FOTO 

Sursa foto: fifa.com