Campionatul Mondial de fotbal 2014: NEYMAR, dus de urgenta la spital !

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BRAZILIA s-a calificat vineri seara in SEMIFINALELE Cupei Mondiale din 2014 dupa ce-a invins Columbia, scor 2-1, dar a suferit o pierdere uriasa, NEYMAR parasind accidentat terenul.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. NEYMAR, cel mai bun jucator al nationalei Braziliei la acest turneu final, autor a patru goluri, nu va mai juca la aceasta editie a CM. Starul brazilian a suferit o fractura la coloana vertebrala in ultimele minute ale meciului contra Columbiei, dupa un duel cu Zuniga.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: ARGENTINA-BELGIA, 19.00, TVR 1, LIVE TEXT MONDO NEWS 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. In incercare de a recupera mingea, fundasul columbian l-a lovit cu genunchii in spate pe Neymar, iar acesta s-a prabusit pe gazon. Starul Barcelonei a fost scos in afara terenului pe targa si mai apoi dus de urgenta la spital.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cu ochii in lacrimi, Neymar a aflat verdictul medicilor. “Nu mai va fi in stare sa joace, va avea nevoie de o pauza de cateva saptamani pentru a se reface. E trist, foarte trist”, a anuntat doctorul nationalei Braziliei, Rodrigo Lasmar.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: OLANDA-COSTA RICA, 23.00, TVR1, LIVE TEXT MONDO NEWS 

In semifinalele CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, Brazilia va intalni Germania, intr-o partida programata marti.