Campionatul Mondial de fotbal 2014: NIGERIA-BOSNIA, 1.00, TVR 1 / Debutantii europeni sunt favoriti

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. NIGERIA si BOSNIA-HERTEGOVINA se intalnesc in noaptea de sambata spre duminica, cu incepere de la ora 01.00 (ora ROMANIEI), intr-un meci contand pentru turul doi al GRUPEI F de la CUPA MONDIALA din BRAZILIA. Partida dintre africani si europenii debutanti va avea loc pe arena “PANTANAL” din CUIABA si va putea fi urmarita pe TVR 1.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BOSNIA-HERTEGOVINA a fost invinsa greu, cu 2-1, de principala favorita din grupa, ARGENTINA, in timp ce NIGERIA nu a reusit sa treaca de modesta IRAN, 0-0. In acest meci, specialistii o vad in postura de favorita clara pe reprezentanta Batranului Continent. Cele doua formatii nu s-au mai intalnit niciodata pana acum, disputa de la CUIABA fiind o premiera.

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: IRAN-NIGERIA 0-0 / Nimic la nimic pe “BAIXADA” 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BOSNIA va forta obtinerea celor trei puncte pentru a deveni favorita la calificarea in optimile de finala ale CAMPIONATULUI MONDIAL in conditiile in care in ultima etapa a grupelor meciul lui DEZKO si compania cu IRANUL este, in mod normal, mult mai usor decat intalnirea pe care NIGERIA o va avea cu ARGENTINA. 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La randul ei, NIGERIA mizeaza pe experienta mai mare la turneele finale, insa africanii nu au mai reusit sa castige un meci la MONDIALE din Franta 1998, atunci cand Super Vulturii se impuneau cu 1-0 in fata Bulgariei. 

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: ARGENTINA-BOSNIA 2-1 (1-0) / NECONVINGATOR

ECHIPE PROBABILE:

BOSNIA-HERTEGOVINA: Begovic – Bicakcic, Spahic, Kolasinac, Besic – Misimovic, Pjanic, Mujdza, Hajrovic, Lulic – Dzeko. ANTRENOR: Safet Susic.
NIGERIA: Enyeama – Ambrose, Oshaniwa, Oboabona, Omeruo – Mikel, Onazi, Azeez – Musa, Emenike, Moses. ANTRENOR: Stephen Keshi.

STADION: “PANTANAL” (CUIABA, capacitate 41.112 locuri)
ARBITRI: PETER O’LEARY – JAN HENDRIK HINTZ, MARK RULE (toti din Noua Zeelanda). REZERVA: ROBERTO MORENO (Panama).

Sursa foto: fifa.com