Campionatul Mondial de fotbal 2014: Numele lui Blatter apare in scandalul TRAFICULUI de bilete

Politia braziliana a anuntat, luni, arestarea liderului retelei de REVANZARE ILEGALA de bilete la meciurile de la CAMPIONATUL MONDIAL din Brazilia.

Ray Whelan, director la Match Hospitality, furnizor exclusiv FIFA, este suspectat de autoritati ca este seful retelei de REVANZARE ILEGALA de bilete pentru meciurile de la Cupa Mondiala.

“Ray Whelan, director la Match Hospitality, a fost arestat la Copacabana Palace (n.r. – un hotel de lux din Rio de Janeiro unde sunt cazati angajatii FIFA pe timpul Cupei Mondiale)”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei civile braziliene, potrivit Mediafax, care citeaza AFP.

Citeste si: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: BRAZILIA-GERMANIA, 23.00, TVR 1, LIVE TEXT MONDO NEWS

Match Hospitality este furnizor exclusiv FIFA a BILETELOR VIP returnate la Cupa Mondiala, care includ pe langa tichetele de acces in stadion, biletele de avion si cazare la hoteluri de lux.

FIFA are stranse legaturi cu Match Hospitality, acestia primind exclusitiviate pentru serviciile de ospitalitate la turneele finale ale Cupei Mondiale din 2018 – Rusia si 2002 – Qatar.

Societatea Match Hospitality are mai multi actionari, printre ei numarandu-se si firma Infront Sports and Media, cu sediul in Elvetia. Respectiva companie este condusa de Philippe Blatter, nepotul presedintelui FIFA, Joseph Blatter.

Citeste si: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: ANGEL DI MARIA NU VA JUCA IN SEMIFINALA CONTRA OLANDEI

Politia braziliana a destructurat saptamana trecuta aceasta retea de REVANZARE ILEGALA de bilete si a arestat 11 prezumtivi membri la Sao Paulo si Rio de Janeiro, printre care si franco-algerianul Mohamadou Lamine Fofana, care a fost banuit initial ca este seful organizatiei.

Sursa foto: tsmplug.com