Campionatul Mondial de fotbal 2014: OLANDA-ARGENTINA 2-4 dld / Nimic la nimic si ROMERO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ARGENTINA s-a calificat in FINALA CUPEI MONDIALE din BRAZILIA dupa, foarte probabil, cea mai urata SEMIFINALA de Campionat Mondial, sud americanii reusind sa ajunga in actul final de la Rio gratie a doua parade marca ROMERO. OLANDA nu a jucat nimic de la un capat la altul al celor 120 de minute, iar la PENALTY-uri a cedat psihic.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Doamne, ce meci urat! Un joc in care s-a demonstrat ca tactica in exces dauneaza grav spectacolului! Los Inutilos versus Van Nimic, sau iata de ce la pomul laudat nu trebuie sa te duci cu sacul. OLANDA avea cel mai bun al doilea atac de la CM din BRAZILIA, dupa GERMANIA, insa elevii lui VAN GAAL au expediat primul sut pe spatiul portii aparate de ROMERO in minutul 90! ARGENTINA a jucat prost, mai prost decat pana acum, insa a mai miscat cate ceva, la capitolul suturi si la cornere!

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: BRAZILIA-GERMANIA 1-7 (0-5) / Blitzkrieg si umilinta pe Mineirao 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Duelul dintre LIONEL CINE si ARJEN SI MAI CUM a fost unul de povestit nepotilor la capitolul ASA NU! MESSI a tras un singur sut pe spatiul portii adverse, pana la penalty-uri, iar ROBBEN a atins mingea de sase ori in prima repriza. Jucatori de sute de milioane de euro care si-au dat cu stangul in dreptul timp de 120 de minute. 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. O partida mai inchisa, ultra tacticizata si mai urata decat aceasta nu a fost decat cea dintre IRAN si NIGERIA! Poate! HIGUAIN si VAN PERSIE, doua umbre platite cu zeci de milioane s-au facut de ras constant. Apoi, inevitabil, s-a trecut la atat de nedreapta insa, in acest caz, izbavitoarea loterie a penalty-urilor pentru ca, dupa aspectul jocului, nimeni nu merita sa ajunga in finala de pe MARACANA.  Miliarde de microbisti si-au pierdut doua ore si jumatate  din viata privind la un meci fara sare si piper. Un meci in care golurile s-au lasat asteptate si au venit la fel ca ploaia in Bucuresti!

CITESTE SI: Campionatul Mondial de fotbal 2014: Cancelarul si presedintele Germaniei vor asista la finala 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. SERGIO ROMERO a facut doua parade si a devenit erou, labilul CILLESSEN a inteles acum de ce VAN GAAL l-a inlocuit cu KRULL la seria trecuta de lovituri de pedeapsa din meciul cu COSTA RICA si ARGENTINA se va prezenta, precum sarea in ochii rivalilor brazilieni, pe celebra MARACANA din RIO de JANEIRO acolo unde va intalni GERMANIA. Pentru brazilieni o sa fie mai greu pentru ca nu o sa stie pe cine sa sustina mai repede! Probabil vor alege Panzerele!

GERMANIA si ARGENTINA se vor intalni pentru a treia oara in FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL! In MEXIC 1986 au castigat sud americanii cu 3-2, in ITALIA 1990 nemtii cu 1-0, la Rio vom vedea cine face 2 din 3!

OLANDA – ARGENTINA 2-4 dld (0-0, 0-0)
LOVITURI DE DEPARTAJARE: ROBBEN si KUYT au marcat pentru OLANDA, VLAAR si SNEIJDER au ratat. MESSI, GARAY, AGUERO si MAXI au marcat pentru ARGENTINA

OLANDA: 1. Jasper Cillessen – 3. Stefan de Vrij, 2. Ron Vlaar, 4. Bruno Martins Indi – 15. Dirk Kuyt, 20. Georginio Wijnaldum, 6. De Jong, 5. Daley Blind – 11. Arjen Robben, 10. Wesley Sneijder – 9. Robin van Persie. ANTRENOR: LOUIS VAN GAAL.
ARGENTINA: 1. Sergio Romero – 4. Pablo Zabaleta, 15. Martin Demichelis, 2. Ezequiel Garay, 16. Marcos Rojo – 14. Javier Mascherano, 6. Lucas Biglia, 8. Enzo Perez – 10. Lionel Messi – 22. Ezequiel Lavezzi, 9. Gonzalo Higuain. ANTRENOR: ALEJANDRO SABELLA.

OMUL MECIULUI: SERGIO ROMERO (ARGENTINA).
SPECTATORI: 60.267

STADION: “CORINTHIANS” (SAO PAULO, capacitate 62.601 locuri)
ARBITRI: CUNEYT CAKIR – BAHATTIN DURAN, TARIK ONGUN (toti din Turcia). REZERVA: JONAS ERIKSSON (Suedia).

Sursa foto: marca.com