Campionatul Mondial de fotbal 2014: Stiri pe scurt de la CUPA MONDIALA din BRAZILIA

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Turneul final al CUPEI MONDIALE din BRAZILIA este in plina desfasurare stirile legate de acest important eveniment fotbalistic  curg pe banda rulanta miloane de microbisti din lumea intreaga fiind interesati de tot ceea ce se intampla cu participantele la editia cu numarul 20 de la Campionatul Mondial din Tara Cafelei.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Ca atare va prezentam o suita de informatii proaspete, pe scurt, de la CUPA MONDIALA din BRAZILIA:

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Selectionerul JOACHIM LOW si elevii sai au fost felicitati pentru succesul categoric din partida cu PORTUGALIA de cancelarul ANGELA MERKEL care a vazut meciul de la fata locului. Momentul s-a petrecut la vestiare la scurt timp dup ace LAHM si compania au surclasat cu 4-0 fantomatica selectionata lusitana.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: BELGIA-ALGERIA, 19.00, TVR1 / “Diavolii rosii” sunt favoriti 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. WILSON PALACIOS (Honduras) si MAXIMILIANO PEREIRA (Uruguay) au fost suspendati cate un meci dupa ce au fost eliminati in cursul primelor partide ale echipelor lor la CUPA MONDIALA, a anuntat FIFA. PALACIOS, eliminat la meciul cu Franta, va lipsi de la partida cu Ecuador, iar PEREIRA (cartonas rosu cu echipa statului Costa Rica) va rata intalnirea cu Anglia.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. FIFA vrea ca TEHNOLOGIA pentru LINIA PORTII sa fie mai clara, mai ales imaginile ce apar pe un ecran urias pentru publicul de pe stadioane, a declarat luni, la Rio, Delia Fischer, responsabila in materie de comunicare a forului fotbalistic mondial. FIFA va lucra de acum pentru ca RELUARILE cu incetinitorul cu imagini de animatie sa fie mai clare, in coordonare cu difuzorii si cu societatea insarcinata cu TEHNOLOGIA pentru LINIA PORTII. In istoria fotbalului international, golul de duminica de la partida dintre FRANTA si HONDURAS (3-0) a fost primul validat cu ajutorul TEHNOLOGIEI pentru LINIA PORTII.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Internationalul camerunez SAMUEL ETO’O (foto in galben), care are probleme la genunchiul drept, a declarat ca spera intr-un miracol pentru a putea juca, miercuri, in al doilea meci al CAMERUNULUIde la Cupa Mondiala din Brazilia, cu Croatia.
“Sper intr-un miracol si ca voi putea fi pe teren ca sa apar tara noastra draga si frumoasa”, a spus ETO’O intr-un interviu pentru Cameroon Radio-Television (Crtv). SAMUEL ETO’O a fost integralist, vineri, in meciul cu MEXIC, pierdut de CAMERUN, scor 0-1.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Mijlocasul echipei nationale a OLANDEI, ARJEN ROBBEN, care a jucat excelent in meciul castigat cu 5-1 in fata SPANIEI la CUPA MONDIALA, l-a inlocuit in fruntea celor mai rapizi fotbalisti din lume pe englezul THEO WALCOTT.

La cel de-al doilea sau gol marcat, ARJEN ROBBEN l-a depasit in viteza pe fundasul spaniol Sergio Ramos, trecand pe langa el ca fulgerul noteaza Sport24. Ulterior, computerele au calculat ca ARJEN ROBBEN a trecut pe langa Ramos cu o viteza de 37,5 km/h, cu putin peste recordul detinut de WALCOTT (35,7 km/h).

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: BRAZILIA-MEXIC, 22.00, TVR 1, LIVE TEXT MONDO NEWS 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Organizatorii CUPEI MONDIALE au luat o decizie surprinzatoare. De obicei, presedintele tarii organizatoare ofera TROFEUL castigatoarei.  Lucrurile se vor schimba insa in acest an. DILMA ROUSSEF a anuntat ca nu va face acest lucru, fiind contestata vehement de populatia Braziliei din cauza organizarii acestui CAMPIONAT MONDIAL. Asadar, TROFEUL CM ii va fi acordat de supermodelul brazilian GISELE BUNDCHEN, desi putini oameni se asteptau la asa ceva.

Sursa foto: fifa.com