Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Trei chinezi au MURIT din cauza meciurilor difuzate noaptea

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Trei chinezi au murit pana acum din cauza noptilor nedormite pentru a urmari meciurile de fotbal din Brazilia, potrivit Agerpres, care citeaza agentia EFE.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Astfel, un tanar de 24 ani a decedat subit in dimineata zilei de sambata, pe 14 iunie, in timp ce urmarea meciul Olanda-Spania, la Suzhou. Totodata, marti s-a anuntat ca un barbat de 51 ani a murit din cauza unui atac de cord cand urmarea aceeasi partida la Dalian. Li Mingqiang, fost fotbalist la juniori, viziona meciul alaturi de cativa prieteni, inainte de a face atacul fatal.

Citeste si: Rezumat Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Al treilea caz a avut loc o zi mai tarziu, la meciul Costa Rica-Uruguay, cand Zhou de 39 ani a decedat la Shanghai dupa ce timp de trei nopti urmarise meciurile de fotbal. Suferind de hipertensiune, Zhou a lesinat in timpul vizionarii jocului si a murit apoi la spital din cauza unei hemoragii cerebrale.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: BELGIA-ALGERIA, 19.00, TVR1 / “Diavolii rosii” sunt favoriti

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 se vad in China incepand cu ora 24.00, dar multe se disputa la trei sau patru dimineata.

Sursa foto: washingtontimes.com