CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Un stadion de 315.000.000 $ va fi transformat in inchisoare

Stadionul din Manaus, care a costat 315 de milioane de dolari si a fost construit special pentru CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, va fi transformat in inchisoare dupa turneul final.

Stadionul MANAUS, construit dupa un efort gigantic al brazilienilor de a duce materiale de constructie prin junglele de pe Amazon, in ceea ce multi au considerat una dintre cele mai mari risipe de la CM 2014, va fi transformat, scrie gsp.ro, in inchisoare dupa doar 4 meciuri disputate.

Citeste si: Campionatul mondial de fotbal 2014: ANGLIA v ITALIA, 01.00, TVR 1, LIVE TEXT MONDO NEWS / Un nou duel GIGANTIC 

Intr-un oras care nu are o echipa de fotbal puternica, a devenit din ce in ce mai clar ca organizatorii vor trebui sa foloseasca stadionul din Manaus, de 46.000 de locuri, pentru orice altceva in afara de fotbal. Si, i s-a aflat destinatia: va fi transformat in inchisoare!

Citeste si: Campionatul mondial de fotbal 2014: STADIOANELE pe care se vor juca meciurile de la turneul final / GALERIE FOTO

Stadionul va gazdui doar 4 meciuri de fotbal, partidele Anglia-Italia, Camerun-Croatia, SUA-Portugalia si Honduras-Elvetia.