Campionatul Mondial de fotbal 2014: Un suporter brazilian A DECEDAT in timpul loviturilor de departajare

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.Un suporter al nationalei Brazilei A MURIT in urma unui atac de cord suferit in timpul loviturilor de departajare din meciul contra selectionatei din CHILE.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.Un suporter brazilian a murit dupa ce a suferit un atac de cord chiar la finalul loviturilor de departajare de la finalul meciului Brazilia – Chile, din optimile Campionatului Mondial de Fotbal, care au adus victoria Braziliei. Barbatul in varsta de 69 de ani, care avea probleme cardiace, urmarea meciul intr-un bar aproape de stadionul Mineirao din Belo Horizonte cand i s-a facut rau si a fost dus la spital, unde a murit dupa doua ore.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: OLANDA-MEXIC, 19.00, TVR 1, LIVE SCORE MONDO NEWS

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Oficialii din domeniul sanatatii au precizat ca, in total, au tratat 98 de persoane in timpul acestui meci, scrie hotnews.ro,inclusiv o femeie de 50 de ani tot cu probleme cardiace si un barbat care si-a spart nasul in timpul unei batai.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: Tanara MOARTA in COLUMBIA dupa calificarea in sferturi 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Brazilia a castigat meciul contra nationalei din Chile cu 3-2 la penaltiuri, (1-1 dupa timpul suplimentar) si va intalni Columbia in sferturi.