Campionatul Mondial de fotbal 2014: URUGUAY-ANGLIA 2-1 (1-0) / Englezii, pe urmele Spaniei

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ANGLIA a pierdut si cel de-al doilea meci de la acest turneu de CUPA MONDIALA din BRAZILIA si va pleca acasa. URUGUAY a invins cu 2-1 ANGLIA si LUIS SUAREZ si compania continua cursa pentru obtinerea calificarii in optimile de finala. 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. LUIS SUAREZ a fost eroul nationalei URUGUAYULUI, dubla reusita de atacantul lui FC LIVERPOOL fiind decisiva in partida disputata pe arena “CORINTHIANS” din Sao Paolo. Meciul a fost unul extrem de spectaculos, ANGLIA si URUGUAY aratand de ce sunt in stare doua foste campioane mondiale. WAYNE ROONEY a reusit sa inscrie dupa o pauza de 760 de minute de pauza la turneele finale, insa golul atacantului de la United nu va conta decat atunci cand vine vorba de onoarea Albionului.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: COLUMBIA-COASTA DE FILDES 2-1 (0-0) / Meci spectaculos la BRASILIA 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Sa vedem unde se vor ascunde acum elevii selectionerului ROY HODGSON, capitanul STEVEN GERRARD declarand inaintea jocului cu URUGUAY ca daca el si colegii sai nu vor castiga acest meci nu va exista niciun loc de pe pamant unde se vor putea ascunde in aceasta vara. Din pacate pentru britanici, acestia isi vor face bagajele, vor astepta meciul fara miza pe care il mai au de disputat in compania echipei COSTA RICA (n.n. singura varianta pentru englezi este ca ei sa bata la un scor mare caraibienii, iar ITALIA sa invinga si COSTA RICA si URUGUAYUL. Este posibil, dar cam greu de crezut!) si apoi se vor intoarce cu coada intre picioare acasa.

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2014: JAPONIA-GRECIA, 1.00, TVR 1 / “Samuraii Albastri” sunt favoriti

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ANGLIA si SPANIA sunt, cel putin deocamdata, cel mai grele nume care parasesc CUPA MONDIALA din BRAZILIA dupa meciurile din grupe, deznodamantul fiind clar dupa doar doua partide. Pacat, insa dintr-o grupa din care fac parte ITALIA, ANGLIA si URUGUAY este clar ca nu pot merge decat doua echipe mai departe, iar ghinionista se numeste, de aceasta data, ANGLIA.

URUGUAY – ANGLIA 2-1 (1-0)
MARCATORI: LUIS SUAREZ (39 si 85) / WAYNE ROONEY (75)
URUGUAY: Muslera – Caceres, Gimenez, Godin, Pereira – Gonzalez, Rios, Lodeiro, Rodriguez – Cavani, Suarez. ANTRENOR: OSCAR TABAREZ.
ANGLIA: Hart – Glen Johnson, Cahill, Jagielka, Baines – Henderson, Gerrard – Sterling, Rooney, Welbeck – Sturridge. ANTRENOR: ROY HODGSON.

STADION: “CORINTHIANS” (SAO PAOLO, capacitate 65.807 locuri).
SPECTATORI: 62.575.
ARBITRI: CARLOS VELASCO CARBALLO – ROBERTO ALONSO FERNANDEZ, JUAN YUSTE (toti din Spania). REZERVA: ALIREZA FAGHANI (Iran).

Sursa foto: marca.com