REAL MADRID – FC BARCELONA 0-4 (0-2) / CATALANII au sters pe jos cu rivalii traditionali

FC BARCELONA a castigat categoric marele derbi al Spaniei, EL CLASICO, scor 4-0, pe terenul lui REAL MADRID.

A fost un meci pe care catalanii l-au avut la discretie de la inceput pana la sfarsit, in fata unui Real Madrid anesteziat de combinatiile superbe ale lui Iniesta si compania.

In prima repriza, jocul a avut un nivel ceva mai scazut, dar cu cateva ruperi de ritm FC Barcelona a reusit sa intre la pauza cu un avantaj de doua goluri.
 
Principala problema a madrilenilor a fost la mijlocul terenului, unde Kroos, James si in special Kroos nu au avut nicio contributie pe faza defensiva. De asemenea, Varane a prins o seara de cosmar.

Catalanii au deschis astfel scorul in minutul 11, prin Luis Suarez, dupa o actiune gandita excelent de inlocuitorul lui Leo Messi, Sergi Roberto.

Neymar a punctat si el in minutul 39 cu un sut pe sub Navas, iar in prelungirile primei reprize se putea face 3-0, dar Marcelo a intervenit fabulos.

In startul partii secunde, madrilenii au avut un plus de agresivitate, insa cei care au marcat au fost tot catalanii, in minutul 53, prin Iniesta, cu un sut superb sub transversala.

La un 3-0 relaxant, Luis Enrique si-a permis sa-l arunce in lupta si pe Leo Messi, revenit pe teren dupa o pauza de doua luni.

Chiar daca argentinianul nu a stralucit, Barcelona a mai punctat o data, in minutul 74, prin Luis Suarez, dupa o actiune fulger a catalanilor.

Real Madrid a incheiat in genunchi aceasta partida, Isco fiind eliminat in minutul 85. Dupa acest rezultat, postul lui Rafa Benitez este din nou in pericol.

Dupa acest rezultat, FC Barcelona ramane pe primul loc in Spania, la sase puncte in fata Realului.

Sursa foto: worldsoccertalk