Canada: Roman arestat sub acuzatia de trafic de persoane

Politistii canadieni au arestat, miercuri, un barbat de nationalitate romana din Montreal, acesta fiind acuzat de trafic de persoane si implicarea intr-o retea de prostitutie. Marius Trifu Miclescu, in varsta de 38 de ani, a fost arestat in cadrul unei ample anchete care vizeaza traficul de persoane de origine romana din Canada, transmite CBC News.

Marius Trifu Miclescu, in varsta de 38 de ani, un cetatean roman care locuieste in cartierul St. Leonard din Montreal. Investigatia autoritatilor candiene a inceput acum aproximativ un an si a avut ca tinta organizatiile infractionale care se ocupa cu traficul de persoane si exploatarea sexuala a femeilor din Romania.

Marius Trifu Miclescu a mers miercuri la un tribunal din Montreal, unde judecatorii i-au interzis acestuia sa intre in contact cu orice femeie pe care ar fi fortat-o sa practice prostitutia. Politistii suspecteaza ca barbatul este implicat in retele mai mari de prostitutie fata de cele din care a fost acuzat ca face parte.

Traficul de persoane avea loc prin Statele Unite, apoi pe la granita din apropiere de Cornwall. Alti doi romani din Toronto sunt acuzati ca fac parte din reteaua de trafic de persoane, restectiv Mirabela Dumitru de 31 de ani si Liliana Ursoi de 23 de ani.

Sursa foto: CBC News