Cand e MOMENTUL POTRIVIT pentru a face sex si a te bucura de ORGASME INCENDIARE

Exista momente cand vrei foarte tare sa faci sex si momente cand nu ai niciun chef si ai prefera orice alta activitate.

Exista anumite momente speciale cand femeile sunt dornice pentru o partida de sex si pot avea orgasme mult mai puternice.

Iata care sunt acestea:

1. In perioada ovulatiei corpul reactioneaza cel mai bine la stimulii sexuali. Daca vrei momente explozive cand faci sex urmareste aceasta perioada dar nu uita ca atunci poti ramane usor insarcinata.

2. Cu cateva zile inainte de menstruatie femeile sunt mult mai excitate si dornice de sex. Incearca sa urmaresti acest aspect si vei vedea ca avem dreptate.

Citeste si: VIDEO VIRAL: Cum FUNCTIONEAZA ORGASMUL la FEMEI – detalii picante

3. In vacanta atat femeile cat si barbatii au chef de mai mult sex si isi redescopera viata sexuala. E adevarat ce se spune ca pruncii se fac in vacanta.

4. Dimineata barbatii au cele mai puternice erectii. Pune ceasul sa sune cu 30 de minute mai devreme si bucura-te de…viata.

5. Mijlocul noptii este momentul ideal pentru o partida de sex. Dca ai o relatie de lunga durata e destul de greu sa-ti mai surprinzi iubitul asa ca incearca sa-l iei prin surprindere cand se asteapta mai putin si tezeste-l din somn pentru putin…desert.