Când este necesară procedura de scoatere alunițe cu ajutorul laserului

In cea mai mare parte, alunitele sunt considerate formatiuni inofensive pe piele, cu exceptia cazurilor in care pot provoca neplaceri cu locatia lor, pot intra in contact cu imbracamintea, pot suferi degenerescenta in formatiuni maligne si, de asemenea, pot strica aspectul – in acest caz pot fi considerate un defect estetic. Vestea buna e ca alunitele pot fi indepartate, iar cea mai eficienta, sigura si fiabila metoda de astazi este procedura de scoatere alunite cu ajutorul laserului.

Ce indicatii sunt considerate un motiv bun pentru indepartarea alunitelor cu ajutorul procedurii de eliminare alunite laser

Indepartarea unei alunite cu ajutorul unui laser intr-unul dintre cazurile de mai sus este cea mai buna optiune pentru rezolvarea multor probleme posibile.

Incredinteaza-ti sanatatea unor profesionisti de incredere si nu merge pe mana oricui. Diagnosticarea competenta, examinarea si indepartarea cu succes a alunitelor prin procedura de indepartare alunite laser la un nivel profesional inalt se efectueaza la clinica de dermatologie estetica Yiara, iar costul procedurilor poate fi gasit contactand numarul de telefon indicat pe site, precum si in sectiunea „Preturi”.

Cum se efectueaza indepartarea cu laser a unei alunite

Pentru a elimina alunitele, se foloseste un laser  cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimba in functie de problema cu care se confrunta pacientul.

Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration).

Aceasta procedura permite sa fie eliminata doar alunita in sine si fara a rani tesuturile sanatoase din jurul acesteia. Esenta eliminarii cu laser a unei alunite este evaporarea umiditatii din tesuturile vii prin intermediul unui fascicul laser si arderea lor. Raza laser este indreptata catre zona dorita la o adancime specificata de medic si apoi sigileaza vasele, datorita carora alunita este hranita cu sange. Ca urmare a acestei actiuni, alunita moare ulterior. Durata acestei proceduri este de maximum 5-7 minute. La sfarsitul manipularii, medicul trateaza locul de indepartare cu un antiseptic si ofera pacientului recomandari cu privire la actiunile sale ulterioare.

De ce indepartarea cu laser a alunitelor are avantaje fata de alte metode de indepartare

In primul rand, tehnica este absolut nedureroasa. Pretul pentru indepartarea alunitelor cu laser este accesibil pentru pacienti. La cererea pacientilor cu un prag de durere ridicat, se efectueaza anestezie inainte de indepartare. Procedura este complet fara sange, deoarece vasele sunt „sigilate”.

Sunt excluse orice fel de infectie si procese inflamatorii, deoarece nu exista un contact direct al instrumentului cu pielea. Echipamentele laser inovatoare sunt capabile sa influenteze orice adancime a alunitei. Tesuturile sanatoase din jurul zonei de localizare a alunitei nu sunt deteriorate, fasciculul laser are limite de expunere clar definite.

Astfel, vindecarea rapida este un alt avantaj al tratamentului cu laser de indepartare a alunitelor.

Alege sa iti indepartezi alunitele nedorite cu laser si beneficiaza de avantajele acestei proceduri rapide si sigure.