Cand intra PPDD la GUVERNARE – SURSE

S-a decis cand va intra PPDD la GUVERNARE! Potrivit unor surse PSD, data la care PPDD-istii vor face parte in mod legitim din Guvernul Ponta este 16 iunie.

Incepand cu aceasta data, structura Guvernului va fi trecuta prin Parlament pentru ca PPDD-istii sa intre oficial la guvernare alaturi de PSD, UNPR, PC si UDMR, anunta respectiva sursa citata de Realitatea Tv.

Citeste si: Simona Man, de la “Mireasa pentru fiul meu” la Palatul Victoria

De asemenea, Simona Man, presedintele PPDD, urmeaza sa preia portofoliul Ministerului Romanilor de Pretutindeni. Presedinta partidului fondat de Dan Diaconescu are 42 ani, este originara din Arad si a avut un parcurs cel putin interesant pe scena politica autohtona. Prea putin obisnuita cu aparitiile publice, Simona Man a intrat, totusi, de ceva timp in vizorul presei.

Citeste si: Protocolul PSD-PPDD ar putea fi semnat saptamana viitoare. Ponta: Nu exclud ca PPDD sa primeasca un minister

Presa a scris in mai multe randuri ca aceasta ar fi fost implicata in pacalirea unor oameni de afaceri, politicieni si medici din Bucuresti, de la care ar fi incasat, impreuna cu concubinul ei, sute de mii de euro. Printre pagubiti s-ar numara inclusiv medicul Serban Bradisteanu, care ar fi ramas fara o suma frumusica, de 150.000 de euro, noteaza Yahoo News.
 
Sursa foto: adevarul.ro