Cand nu vor barbatii sex si de ce

Se spune ca barbatii vor tot timpul sex si ca se gandesc foarte des la asta. Exista, insa, si momente in care ar face orice altceva si nu ai nicio sansa sa-i ademenesti in asternut. Vezi cand nu vor barbatii sex si de ce.

Cand este foarte obosit sau stresat
Oricat ar fi barbatii de plini de chef, oboseala face victime chiar si printre cei mai vigurosi. Daca a avut o zi grea la serviciu, poate ai ceva sanse, dar daca tocmai a venit dintr-o tura dubla si a mai reparat si ceva la masina, sa nu te astepti la prea multa actiune.

CITESTE SI: 11 semne care iti arata ca esti pe cale sa-ti inseli partenerul de viata

Dupa ce s-a masturbat
Daca a apucat sa se simta bine de unul singur, are nevoie de ceva timp sa „reincarce instalatia”. Dupa masturbare este unul din putinele momente in care chiar nu are cum sa o ia de la capat imediat. Asta nu inseamna ca nu o sa-i para rau ca s-a grabit, sau ca nu te poate satisface in alte feluri.

Dupa ce a fost lovit intre picioare
Daca v-ati jucat prin pat si l-ai lovit din greseala, nu te astepta sa mai aiba vreun chef de harjoneala serioasa.
Durerea din testicule este atat de intensa, incat nu vrea decat sa stea chircit si sa strige dupa mama.

Cand are probleme cu stomacul
Daca este deranjat la stomac, numai de sex nu are chef. De fapt, chef s-ar mai gasi, dar, daca baia nu este destul de aproape de dormitor, aveti o problema „logistica”.

Cand este gripat
O durere de cap sau o febra usoara nu sunt o problema, deoarece barbatii sunt rezistenti si viata lor sexuala foarte activa este prioritara.
Dar cand are gripa si fiecare oscior din corpul lui doare, iar de respirat nici nu se pune problema, lupta este pierduta. Mai bine ii faci un ceai, deoarece „aspirina saracului” functioneaza doar la raceli, nu si la viroze.

CITESTE SI: De ce plang unele femei dupa ce fac dragoste. Explicatia uimitoare!

Cand a baut prea mult
Un pic de alcool poate sa-i faca pe barbati chiar mai dornici decat de obicei, dar prea mult alcool ii face incapabili sa mai presteze in dormitor.
Daca a baut tarie la o petrecere si abia se mai tine pe picioare, slabe sunt sansele ca alte parti ale lui sa fie mai …verticale.
In plus, dimineata se va trezi cu o mahmureala crunta, asa ca mai bine mai astepti 24 de ore pana sa-ti faci sperante. E o cauza pierduta.

 Sursa:unica