Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 in Romania si cat va costa

Daca te intereseaza sa-ti achizitionezi un astfel de telefon, noi iti spunem cand sa fii pregatit! Samsung Galaxy S6 se va lansa si la noi in luna aprilie, Vodafone fiind primul operator care anunta.

 

 Samsung Galaxy S6 a fost lansat weekendul asta in Barcelona, inainte de MWC 2015, iar de-a lungul lunii martie vor porni precomenzile. Telefonul va ajunge pe piata pe 10 aprilie, in 20 de tari, unele din Europa si Asia, dar si in Statele Unite ale Americii. Atat Samsung Galaxy S6, cat si Galaxy S6 Edge vor fi disponibile de la acea data.

Desi Samsung Galaxy S6 cel mai probabil va ajunge mai repede in Romania, pe canale terte operatorilor, Vodafone Romania informeaza ca Galaxy S6 se lanseaza in Romania pe 17 aprilie. Odata cu intrarea telefonului in pachetele operatorilor, pretul acestuia se va stabiliza. „Vodafone Romania va oferi noile smartphone-uri alaturi de o gama atractiva de planuri tarifare, ce vor permite utilizatorilor sa beneficieze de avantajele Supernet 4G“, a transmis Vodafone.

eMAG a informat ca cele doua telefoane Samsung Galaxy S6 vor fi disponibile in oferta sa dupa jumatatea lunii aprilie, cel mai probabil aproape de finalul lunii. Telekom a comunicat ca pregateste cele doua telefoane Samsung, si HTC One M9, pentru aceeasi perioada: a doua jumatate a lunii aprilie. Precomenzile vor incepe pe 17 aprilie.

Cat despre pret, initial va fi foarte mare. La nivel international, pana la anunturile oficiale ale operatorilor, Samsung Galaxy S6 va incepe de la aproximativ 700 de euro, potrivit BGR. Pretul acesta e pentru versiunea de 32GB si Galaxy S6 clasic. Edge va costa pentru aceeasi cantitate de spatiu de stocare 850 de euro. Cea mai scumpa versiunea va fi cea de 128GB la 900 de euro pentru Galaxy S6 si 1.050 de euro pentru Galaxy S6 Edge.

Sursa foto http://playtech.ro/