CAND SUNT FANTEZIILE TALE SEXUALE NORMALE SI CAND NU?

Multe persoane au dorinte sexuale considerate de neacceptat de catre societate. Cum stii ca fanteziile tale sexuale nu mai sunt normale?

Daca nu esti implicata intr-o relatie, atunci ai ocazia sa imparti cu alte persoane aceeasi fantezie, dar, daca esti deja cu cineva, poate fi destul de greu sa te faci inteleasa mai ales daca unele din fanteziile tale nu sunt acceptate de iubitul tau. Deci, cum faci sa nu iti inchei prematur relatia si sa stii sa-ti pastrezi fanteziile in limite normale?

Care sunt fanteziile sexuale anormale?
De fapt, nu neaparat anormale, ci mai degraba care risca sa devina anormale in ochii iubitului tau. Nu o sa il uimesti daca iti place sa fii palmuita, sa fii legata la maini, sa incerci jocul de roluri cand faci sex sau sa te uiti la filme porno, ba chiar o sa ii placa.

Dar, ii dai serios de gandit daca ii spui ca vrei sa fii lovita in timpul sexului ca sa simti placere (sadomasochism), ca vrei sa fii legata de maini, talpi, sani ( bondaj), ca vrei sa faci sex in public sau ca vrei sa fii stransa de gat in timpul sexului.

CITESTE SI: TRUCURI PENTRU CEL MAI SEXY PRELUDIU

De ce ai astfel de fantezii?
Toti avem fantezii sexuale si multe femei cred ca au o problema si nu isi dau seama cand intrec limita ,,normalului” desi normalul este relativ pentru fiecare. Cu cat iti reprimi mai mult gandurile legate de sex, cu atat mai pregnante vor fi.

Peste jumatate din femeile care isi reprima fanteziile sexuale de teama partenerului sau a societatii ajung sa fie adepte ale sadomasochismului sever, fanteziei sexuale ca sunt violate sau fanteziei ca sunt rapite si fac sex cu straini care, desi o bruscheaza, ii satisfac pana la urma toate placerile sexuale.

Concluzia? Fanteziile sexuale considerate anormale apar tocmai din cauza reprimarii celor absolut normale. Bineinteles, in afara dereglarilor psihice care pot provoca obsesii sexuale duse la extrem.

Este ceva in neregula cu tine?
Pana la un punct, NU, pentru ca gandurile sexuale apar chiar si fara sa vrei, deci nu tine de tine, iar asta probabil este cel mai frustrant. Devine o problema reala atunci cand tinzi sa exagerezi, cand devii obsedata de fanteziile tale, cand pui presiune pe partener sa le accepte si nu iti recunosti problema.

CITESTE SI: ADEVARAT SAU FALS? BARBATII VOR O IUBITA FARA SIMTUL UMORULUI

Cand ii spui si lui despre fanteziile tale
Oricand. Cel mai bine este sa comunici, pentru ca altfel nu ai cum sa stii ce anume ii place si iubitului tau. Ai putea fi surprinsa foarte placut! Mai mult, unul dintre cele mai excitante jocuri erotice este sa povestesti impreuna cu partenerul fanteziile sexuale si sa va ganditi daca vreti si cum ati putea sa le incercati.

Evident, iti asumi si riscul ca el sa nu te inteleaga asa cum ai nevoie si sa vrea sa incheie relatia, pentru ca se simte cumva amenintat de dorintele tale sexuale oarecum iesite din comun.

Dar, mai exista o posibilitate: ceea ce lui i se pare iesit din comun, altui barbat sa i se para in regula si sa vrea sa incerce. Ideea este ca in primul rand tu trebuie sa gasesti un echilibru ca sa eviti eventuale dezamagiri si sa ai curajul sa experimentezi cu un alt barbat.

Sursa www.unica.ro