Candice Swanepoel este cea mai frumoasa femeie din lume

Revista Maxim, cea mai cunoscuta publicatie pentru barbati din Marea Britanie, a intocmit clasamentul celor mai frumoase 100 de femei din lume. Topul nu este lipsit de surprize.

Prima treapta a podiumului i-a revenit fotomodelului sud-african Candice Swanepoel. Descoperita la varsta de 15 ani intr-un targ de vechituri din Durban, mic port la Oceanul Indian, Swanepoel (26 ani) este in prezent angajata a agentiei de moda americane Victoria’s Secret.

Locul 2 a fost ocupat de Scarlett Johannson, celebra diva a Hollywood-ului. Actrita in varsta de 30 de ani s-a remarcat pentru rolurile din filmele “Lost in Translation” si “Girl with a Pearl Earring”, ecranizari care i-au adus nominalizari la premul Globul de Aur.

Katy Perry este pe treapta a treia a podiumului. Cantareata americana si-a castigat notorietatea datorita hit-ului „I Kissed a Girl”, lansat in anul 2008, care a atins prima pozitie in peste 20 de tari, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie si Australia.

In top 10 s-au mai clasat: Irina Shayk, Jennifer Lawrence, Zoey Deschanel, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba, Mila Kunis si Carla Delevingne.