Candidatii cu probleme ai lui TARICEANU pentru Guvernul PONTA IV sau USL 2.0

Partidul Liberal Reformator (PLR) condus de CALIN POPESCU TARICEANU, si neinregistrat inca la Tribunal, este bucatica lipsa din GUVERNUL USL 2.0 sau PONTA IV la care viseaza premierul in exercitiu si baietii din coalitia care au luat o bataie sora cu moartea la ALEGERILE PREZIDENTIALE de luna trecuta.

Problema este ca presedintele Senatului are pretentii mari de la premierul obidit, CALIN POPESCU TARICEANU solicitand, in prima instanta, patru portofolii dupa care a fost nevoit sa se multumeasca cu jumatate. Liderul PLR visa deja la Economie, Finante, Transporturi si Cultura, insa ar putea sa ramana doar cu Economia si Cultura. Asta pentru ca PSD nu ar vrea sa renunte la ministerul Finantelor sub nicio forma, dar problema cea mare este ca UNPR ar vrea cam aceleasi ministere ca PLR-ul. Mai mult, aceasta nu ar fi prima contra intre greii OPREA si TARICEANU, cea mai recenta inregistrandu-se pe marginea propunerii UNPR legata de TAXAREA MARILOR AVERI.

CITESTE SI: CORUL VANATORILOR de la ANTENA 3 s-a transformat in CORUL BOCITOARELOR 

Revenind la PLR, noi suntem curiosi cine va fi propus pentru cele doua ministere pentru ca oamenii vehiculati prin presa au niste bubite mai mici sau mai mari. De exemplu, DANIEL CHITOIU s-a prins ca problemele pe care le are il scot din cursa asa ca a facut un pas in spate insa cere cu vehement ca omul sau NICU MARCU sa fie instalat la ECONOMIE in dauna lui ANDREI GEREA, in ciuda faptului ca amandoi au plecat, umar la umar si la fel de suparati, din PNL. Mai stii, poate domnul CHITOIU este fan Teatrul Tandarica! RADU STROE a iesit si el rapid din calcule, citatia primita marti 9 decembrie privind audierea in dosarul tragediei aviatice din Apuseni aducandu-i aminte cam ce poate face atunci cand ocupa un fotoliu de ministru. Insa postul de secretar general al Guvernului i-ar face, totusi, cu ochiul!

Surse citate de media mai spun ca lui DANIEL BARBU i-a ramas mintea la CULTURA si ar mai vrea inca o data.  Dar ce te faci cu scandalul cu HIV si altele de gen, marca inregistrata pe numele dumitale? Ultimul nume aparut pe surse si vehiculat pentru un post de ministru este cel al GRATIELEI LEOCADIA VASILESCU, un fel de mana dreapta a liderului CALIN POPESCU TARICEANU. Dilema este unde anume vrea sa o puna seful sau? Daca ar fi sa glumim (n.red. amar) am spune ca la ECONOMIE pentru ca i-ar fi mai simplu daca ne aducem aminte de problemele pe care le-a avut atunci cand era viceprimar la Ploiesti. Avere nejustificata si fals si neglijenta in declaratiile de avere parca astea au fost necazurile doamnei, asa ca mai bine totusi la CULTURA am zice noi pentru ca ar mentine linia impusa de fosta pretendenta ROZALIA BIRO sau de actualul ministru CSILLA HEGEDUS.

CITESTE SI: BIRO ROZALIA, o BIPEDA plina de lovele, gata sa-si puna fundul in fotoliul CULTURII 

Sursa foto: cotidianul.ro