CANDIDATII inscrisi in cursa interna a PNL pentru PRIMARIILE de SECTOR

Dupa apelul lansat pe Facebook de presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, 23 de liberali s-au inscris in cursa interna de partid pentru desemnarea CANDIDATILOR la PRIMARILE celor 6 sectoare din Capitala. Intre acestia se numara actualul primari al Capitalei Razvan Sava dar si deputatii Razvan Mironescu, Eugen Nicolaescu, Diana Tusa, Alexandru Nazare, Dan Cristian Popescu sau Ovidiu Raetchi, precum si consilieri locali, potrivit Agerpres.

“Fata de ipotezele lansate in presa privind candidaturile PNL Bucuresti la primariile de sector, precizez doar atat: garantez ca nu exista niciun candidat prestabilit, niciunul care sa fie asigurat “informal” ca nu are competitie. Vom masura la jumatatea lui februarie si, plecand de la aceste masuratori, vom stabili candidatii intre 15.02 si inceputul lui martie. Inca se mai pot declara intentii de candidatura la primariile de sector la organizatiile de sector si electronic la adresa secretariat@predoiu.ro,” a scris Predoiu, luni, pe Facebook.

CITESTE SI: PNL A VALIDAT ALTE 19 CANDIDATURI LA ALEGERILE LOCALE

Candidatii inscrisi:

Sectorul 1: Diana Tusa (deputat), Victor Picu, Alexandru Nazare (deputat), Florin Alexandru Dumitrescu.

Sectorul 2: Dan Cristian Popescu (deputat), Ioana Gela Lazaroiu, Richard Radu (consilier general) si Adrian Neacsu (copresedintele PNL sector 2).

Sectorul 3: Cristian Tudorache (viceprimar), Bogdan Jansen, Eugen Nicolaescu (deputat, fost ministru al Sanatatii), Inocentiu Voinea si Adrian Fatu.

Sectorul 4:  Marius Rogin, Alexandru Ionescu, Honorius Prigoana si Razvan Sava (actualul primar).

Sectorul 5: Ovidiu Raetchi (deputat), Dan Croitoru, Virgil Balaceanu, Razvan Giurca.

Sectorul 6: Razvan Mironescu si Danil Tulugea.

In ceea ce priveste Capitala, candidatul desemnat de PNL Bucuresti, Cristian Busoi, urmeaza sa fie testat de asemenea intr-un nou sondaj, in cursul lunii februarie. Potrivit Mediafax, in acest sondaj ar urma sa fie testata si Adriana Saftoiu.

Sursa foto: