Candidatul PDL la alegerile prezidentiale va fi stabilit pana in data de 1 decembrie

Candidatul PDL la functia de presedinte a Romaniei va fi stabilit pana in data de 1 decembrie, a anuntat presedintele PDL, Vasile Blaga, care a adaugat ca guvernul alternativa va fi prezentat in 20 septembrie. 

Vasile Blaga a explicat ca pana la 1 decembrie candidatul PDL la functia de presedinte al Romaniei va fi cunoscut, potrivit Mediafax. Presedintele PDL a mai spus ca acest candidat urmeaza sa fie votat de toti membrii de partid si ca, cel mai probabil, va fi vot clasic, cu sectii de votare, si nu prin vot electronic.

“E destul de complicat cu vot electronic. Probabil ca vom avea mai multe sectii de votare in fiecare judet, cu participarea colegilor din Biroul Permanent National”, a spus Blaga.

In ceea ce priveste guvernul alternativa, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a spus ca se lucreaza si ca data anuntata pentru prezentarea acestuia a fost intre 15 si 20 septembrie. “Ne dorim sa lansam acest guvern alternativa la Bucuresti si probabil ca o vom face in 20 septembrie. Cu certitudine, atunci o vom face”, a spus Predoiu.

Foto: Mondo News