Candidatura lui CRISTIAN DIACONESCU la prezidentiale, CONTESTATA de colegi

Candidatura lui CRISTIAN DIACONESCU la Presedintia Romaniei este contestata de mai multi membri ai Partidului Miscarea Populara.

Acestia spun ca Diaconescu nu va reusi sa atraga nici macar electoratul formatiunii. Mai pe ocolite, mai pe direct, popularii ar vrea sa ii faca loc ELENEI UDREA sa candideze pentru prima functie in stat.

La sedinta de luni a Comitetului Executiv National al PMP, conducerea formatiunii ar fi reclamat o demobilizare a filialelor din cauza lipsei de performanta a candidatului la presedintie, CRISTIAN DIACONESCU. Liderii din teritoriu sustin ca el nu poate strange in acelasi cos voturile lui TRAIAN BASESCU si isi pun chiar problema daca va reusi sa stranga numarul suficient de semnaturi pentru a candida.

Citeste si: CRISTIAN DIACONESCU: NU se pune in discutie sa ABANDONEZ candidatura la prezidentiale

“Nu neaparat este contestata candidatura domnului Diaconescu, ci mai mult ne ingrijoreaza nu doar pe cei care facem parte din CexN ci si pe membri ai partidului in general. Pana in momentul de fata avem doar 7.000 de semnaturi si se pare ca popularitatea domnului CRISTIAN DIACONESCU sau notorietatea sa nu e asa cum s-a dorit, nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre”, a declarat sefa organizatiei de femei a PMP, Ruxandra Dragomir.

Problemele ar fi fost semnalate chiar de apropiatii lui Diaconescu.

“Pana si seful de campanie, Claudiu Palaz, ne-a spus: Imi e greu sa ma duc cu candidatul in tara, trebuie sa dau telefoane sa spun ma primiti. Lucrul acesta nu se intampla cand vrei sa te duci cu ELENA UDREA”, a adaugat Dragomir.

Iar presedinta organizatiei de femei a partidului a continuat sa o aduca in discutie pe ELENA UDREA. “Daca atat conducerea PMP cat si marea majoritate a membrilor cer un alt candid, noi nu ne putem impotrivi. Nu vreau sa facem aceasi greseala noi, PMP, cum a facut PDL in 2012 cand a aruncat in batalia pentru Primaria Capitalei un candidat care nu a avut nicio sansa si membrii PDL o cereau pe Elena Udrea. Eu nu vreau sa fiu parte la o alta greseala majora. De ce sa nu fie Romania pregatita sa voteze o femeie?”, a adaugat Dragomir.

Citeste si: DAN SOVA: Cristian Diaconescu este “CANDIDATUL-IEPURE” al Elenei Udrea

Problema candidatului PMP va fi dezbatuta in urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv National al formatiunii.

Elena Basescu a reactionat si ea, pe Facebook: “Doamna Ruxandra Dragomir se preface ca nu stie despre ce este vorba: organizatiile au “probleme” in a strange semnaturi pentru CRISTIAN DIACONESCU deoarece ELENA UDREA le interzice acest lucru.”