Capatana: VOICULESCU este implicat in dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial

Numele lui DAN VOICULESCU apare in dosarul MIRCEA BASESCU- BERCEA MONDIAL. Presupusul intermediar, Marian Capatana, afirma ca fondatorul trustului Intact ar fi dat un milion de euro clanului Bercea pentru ca MIRCEA BASESCU sa fie atras in scandal.

DOSARUL MIRCEA BASESCU-BERCEA MONDIAL. Potrivit declaratiilor facute in contestatia depusa la Curtea de Apel Bucuresti, Marian Capatana sustine ca ar fi fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, in perioada martie – aprilie 2013, informeaza Realitatea TV.

Citeste si: IZAURA, FIICA LUI BERCEA MONDIAL, INTERNATA DE URGENTA IN SPITAL

Astfel, Florin Anghel i-ar fi oferit lui Marian Capatana 200.000 de euro, cu conditia sa declare ca o parte din bani ar fi ajuns la TRAIAN BASESCU. Cand l-a intrebat de unde provin banii, Capatana a declarat ca fiul lui Bercea Mondial i-ar fi spus ca banii sunt de la DAN VOICULESCU.

DOSARUL MIRCEA BASESCU-BERCEA MONDIAL. Chiar la sfarsitul saptamanii trecute, vineri, inainte sa urce in duba cu care a fost adus la Tribunal, Marian Capatana le-a spus jurnalistilor ca intreg scandalul este o “facatura” pusa la cale de DAN VOICULESCU.

“Suntem nevinovati total, e o facatura a lui VOICULESCU. Am luat bani imprumut, am vrut sa ii folosesc la AVERSA si nu i-am mai folosit”, a spus Capatana.

Citeste si: BUTCHER, DESPRE CAZUL MIRCEA BASESCU: INTARESTE INDEPENDENTA PROCURORILOR SI A SISTEMULUI JUDICIAR

DOSARUL MIRCEA BASESCU-BERCEA MONDIAL. MIRCEA BASESCU si Marian Capatana raman in arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a respins contestatiile celor doi fata de masura preventiva dispusa in dosarul traficului de influenta ce ar fi fost facut pentru ca interlopul Bercea Mondial sa scape de inchisoare.

Sursa foto: realitatea.net