CAPTURA RECORD de HEROINA la SATU MARE. 333 de kilograme de DROGURI descoperite intr-un TIR. UPDATE

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate SATU MARE, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au facut o CAPTURA importanta de HEROINA.

Nu mai putin de 333 kg de HEROINA au fost descoperite, marti, intr-un TIR care a încercat sa iasa din tara prin Vama Petea, din SATU MARE, informeaza postul Realitatea Tv. Valoarea HEROINEI capturate de DIICOT se ridica la peste 40 de milioane de euro. Marfa era ascunsa in rezervorul dublu amenajat intr-un TIR cu numere de Valcea. 

HEROINA era ascunsa în rezervorul dublu amenajat intr-un TIR cu numere de Valcea. Politistilor le-a luat mai bine de o ora pentru a depista DROGURILE.

DROGURILE au fost aduse la Bucuresti cu elicopterul. De altfel, soferii TIR-ului, ambii cetateni turci, au fost adusi la audieri în Capitala. Cei doi turci erau ajutati de doi cetateni romani.

Este cea mai mare captura de HEROINA care a avut loc pe teritoriul ROMANIEI. Tara de origine este, cel mai probabil, AFGANISTAN, tara noastra fiind una de tranzit, si nu de desfacere. DROGURILE aveau ca destinatie Olanda.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: REALITATEA