Caracal, raiul clanurilor interlope.”Infractorii acționează cu sprijinul polițiștilor”! Dezvăluiri șocante

Cazul suspectului de crimă Gheorghe Dincă, arestat în prezent pentru viol și trafic de minori, scoate la lumină problema clanurilor interlope care au pus stăpânire pe orașul din Olt, informează Antena 3.

Update: Autoritati ale statului sunt in complicitate cu retelele de trafic de persoane, sustine si deputatul PNL Adriana Saftoiu, care nu exclude ipoteza unei musamalizari in cazul Caracal. Adriana Saftoiu aminteste in contextul presupuselor crime din Caracal ca “in primele zile, singurul lucru pe care-l faceau institutiile statului, mai ales in acel moment, STS si MAI era sa ne convinga ca au actionat regulamentar”.

“Amintiti-va, foloseau expresia fara sincope. Totul era perfect. Si tot acest castel de nisip pe care au incercat sa-l ridice s-a daramat in momentul in care au aparut public discutiile, stenogramele convorbirii dintre Alexandra, operatoarea de la 112 si politist.

Tot ce se intampla pana in ziua de astazi ne arata ca aceste institutii dau dovada si de incompetenta, dau dovada si de o anumita mentalitate, dau dovada chiar si de teama, de teama ca, daca vor continua in mod serios cu cazul Caracal, vor ajunge in locuri unde nu o sa se simta foarte multi bine, adica ma refer direct la faptul ca nu trebuie excluse retelele de trafic de persoane si aici, ne place sau nu ne place, exista o complicitate intre autoritati si aceste persoane, iar aceste lucruri se stiau”, afirma deputatul liberal la RFI Romania.

Saftoiu crede ca autoritatile trag de timp in cazul Caracal: “Eu as vrea foarte mult sa spun ca am foarte multa incredere si cred ca toate institutiile statului vor sa afle adevarul si sa actioneze corect, rapid, eficient, dar dati-mi voie, tot ce se intampla in aceste cazuri ne arata ca institutiile statului mai degraba trag de timp”.

Comisarul sef Nicolae Alexe, numarul unu pe operatiuni in Politia Olt si cel care a coordonat actiunea de la Caracal dupa disparitia adolescentei Alexandra Macesanu, a apelat la un apropiat, Remus Radoi “Codita”, seful unei retele uriase si unul dintre cei mai temuti oameni din judet, condamnat pentru ca a desfigurat un rival in bataie.

Remus Radoi “Codita” a trimis politia la doua adrese false ale rivalilor din clanul Oaca in seara in care fiecare minut conta pentru gasirea fetei. In acelasi timp, clanul Oaca cunostea si el toate miscarile Politiei, fiind prieten cu sefii politiei din Caracal: Mirea si Huma, ambii implicati in cautarea Alexandrei.

Știre inițială

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a subliniat că există o structură a clanurilor interlope de foarte multă vreme acolo și că aceștia operează foarte atent, prin metode diferite, în funcție de victimă. „Fac legea clanurile interlope. Clanurile acolo sunt structurate acolo de multă vreme: ”Oacă”, ”Vacă” și ”Codiță”. Nu s-a luat niciun fel de măsură niciiodată împotriva lor. Aceste clanuri nu vor acționa fără sprijinul Poliției, fără implica lor directă.

Citește și: UN GRAFOLOG I-A DESCIFRAT PERSONALITATEA ASCUNSĂ A LUI GHEORGHE DINCĂ, MONSTRUL DIN CARACAL

Aceste clanuri au trei metode, ele se ocupă cu traficul de carne vie: racolare de fete și trecerea lor peste graniță pentru prostituție. În general ajung în Spania și Italia, dar mai nou și în Germania.  Sunt unii băieți tip Romeo de care fetele se îndrăgostesc, pleacă cu ei în străinătate și ajung la produs. Cea de-a doua varianta este scoaterea unor fete care sunt minore. Aceștia în colaborare cu polițiști de la Evidența Populației le falsifică cărți de identitate, iar a treia variantă este cea în care fetele vor de bunăvoie să meargă să facă prostituție.

„Vila fostului șef al Poliției Caracal, pe nume Mirea este pe terenul unuia dintre capii clanurilor interlope, și anume, Oacă”, a mai subliniat jurnalistul, conform Antenei 3.

Sursa foto: adevarul