Caracteristicile modelelor de tâmplărie termopan Salamander

Foarte multa lume si-a montat tamplarie termopan atat in locuinta personala, cat si in cadrul spatiilor de birouri sau a spatiilor comerciale. Motivatia acestei alegeri este data de izolarea termica superioara si de eficienta energetica asigurata de termopane. Insa trebuie spus ca nu toate termopanele inseamna implicit calitate ridicata si eficienta energetica superioara. Prin urmare este important sa investesti in produse de calitate care sa ofere proprietati la standarde de top in domeniul termopanelor.

Este totusi important de punctat faptul ca nu orice tamplarie termopan inseamna calitate, confort, fiabilitate si durabilitate. Din acest motiv este important sa alegi produse de calitate din domeniul profilelor de tamplarie termopan. Printre produsele de calitate sunt cele de la Salamander, iar in continuare vei descoperi caracteristicile unora dintre modelele de tamplarie Salamander.

Modelul Salamander ADF Design 

Profilele Salamander ADF Design sunt descrise printr-o adancime a constructiei de 82 de mm si existenta a 6 camere, fapt ce contribuie la o izolare foarte eficienta. Izolarea superioara este completata de existenta a 3 garnituri, iar feroneria de tip anti-efractie si care dispune de ventilatie economica contribuie semnificativ la un plus de securitate, respectiv la reducerea condensului in interior. Acest sistem de profile de la Salamander dispune de un geam triplu cu grosime de 48 mm sau de 52 mm.

Sistemul ADF Exclusiv de la Salamander 

Un al doilea sistem de profile termopan de la Salamander este ADF Exclusiv. Este o varianta foarte eficienta din perspectiva randamentului energetic. Aceste caracteristici se datoreaza adancimii de constructie de 92 de mm si existentei a 6 camere. Grosimea peretilor de cel putin 3 mm incadreaza acest model in categoria de calitate de Clasa A conform normelor europene din domeniu. Geamul este triplu si este de tip termoizolant.

Sistemul Salamander ADF Premium

O alta categorie de profile de tamplarie Salamander este modelul ADF Premium. Dupa cum ii spune si denumirea acestui sistem, avem in vedere o alegere foarte inspirata pentru izolare fonica superioara, confort termic excelent, aspect foarte elegant, dar si un plus de securitate. Toate aceste proprietati sunt datorita grosimii profilelor de 76 de mm si existentei a 6 camere. Geamul cu 3 foi de sticla si garniturile de calitate foarte buna completeaza specificatiile care contribuie la izolarea excelenta in cazul acestui sistem de profile termopan.

Modelul ADF Smart

Salamander propune modelul de termopane ADF Smart. Numarul de 6 camere, adancimea constructiei de 82 mm, rigidizarea standard de 2 mm din otel zincat, feroneria anti-efractie si ventilatia economica se numara printre proprietatile oferite de acest sistem de profile termopan. Sistemul cu 3 garnituri asigura o izolare termica si fonica de exceptie.

Modelul Salamander ADF Smart Alu 

Tot in randul profilelor de la Salamander regasim modelul ADF Smart Alu. Caracteristicile acestui profil de termopane sunt urmatoarele: adancimea de constructie de 82 mm, rigidizarea standard de 2 mm din otel zincat inchis pe toc, 6 camere de izolare, sistemul de profile cu 3 garnituri de izolare si geamul triplu de 52 mm sau 60 mm.

Toate aceste sisteme si modele de tamplarie Salamander sunt disponibile pe lightconfort.ro.