Caracterul erotic in functie de zodie! Pana unde esti dispusa sa mergi pentru un orgasm

Afla ce spun astrele despre caracterul tau erotic. Descopera ce fel de persoana esti in relatii, care sunt cuvintele care iti caracterizeaza cel mai bine personalitatea.

Berbec

Cu o frumusete iesita din comun, femeia Berbec stie cum sa isi puna in evidenta atuurile pentru a atrage atentia barbatilor. Ea este plina de ambitii personale, ii place flirtul si aventurile.

CITESTE SI: Ce apetit sexual ai in functie de zodie

Taur

Este o fire sensibila si incapatanata. Foarte feminina, este de parere ca hainele reusesc sa schimbe o persoana. Ii place sa se imbrace simplu, insa elegant si provocator. In dragoste cauta parteneri loiali, dedicati relatiei.

Gemeni

Este o persoana inteligenta, prietenoasa si foarte vorbareata. In relatii ii place sa aiba un partener care sa ii fie alaturi tot timpul neconditionat, sa o sprijine in toate deciziile pe care le ia si sa ii ofere atentia de care are nevoie.

Rac

Are un corp armonios, bine proportionat, care considera ca senzualitatea este o caracteristica pe care ti-o formezi. Romantica si foarte pasionala, are nevoie de un partener independent, matur, care stie ce vrea de la viata.

Leu

Este o femeie foarte frumoasa, sigura pe ea, care stie ce isi doreste in pat. Ii place sa preia controlul, sa domine si sa arate ca, indiferent de situatie, ea este care care tine fraiele relatiei.

Fecioara

Este o persoana care adora sa fie la conducere. Ea se simte atrasa de putere si ii place sa stie ca detine controlul relatiei. Pe plan sexual, este o fire hotarata, careia nu ii este teama sa spuna ce isi doreste in pat.

Balanta

Este eleganta, cocheta si foarte feminina. Ii place la nebunie sa flirteze, sa primeasca atentie si sa fie curtata. Chiar daca are parte numai de relatii de scurta durata, in realitate este o fire emotiva, care viseaza la marea dragoste, la acel suflet pereche care sa o completeze.

Scorpion

Este o persoana pasionala, mandra, foarte feminina. Plina de ambitii personale, stie care sunt lucrurile care o multumesc si face tot posibilul sa le obtina. In relatii este destul de incapatanata: ea considera sexul o arma a dragostei, pe care o foloseste pentru a atrage barbatii.

Sagetator

Este o persoana sociabila si dornica de viata. In relatii se plictiseste destul de repede, asa ca face tot posibilul ca de fiecare data sa imbunatateasca planul sexual. In momentul in care se plictiseste hotaraste sa se desparta. Niciodata nu inseala.

Capricorn

Este o fire sigura pe ea, care stie ce isi doreste. In momentul in care isi propune sa cucereasca un partener merge pana in panzele albe si nu renunta pana cand nu oboseste. Ii plac jocurile erotice si este atrasa de flirt.

Varsator

Este o persoana misterioasa, cu un farmec aparte. Este genul de femeie care cauta atentie si dragoste si face tot posibilul pentru a gasi acel partener care sa o multumeasca pe toate planurile.

CITESTE SI: Cele mai bune zodii cu care sa faci sex

Pesti

Este o persoana sensibila si foarte romantica. Pasionala din fire, ii place sa creada ca exista un suflet pereche pentru fiecare persoana si nu renunta pana in momentul in care nu este sigura ca l-a gasit.

 

Sursa: kfetele