CARAGIALE, OMAGIAT la Clubul Seniorilor Sector 6

Seniorii Sectorului 6 organizeaza joi, incepand cu ora 10.30, un eveniment pentru OMAGIEREA lui I.L. CARAGIALE, la 163 de ani de la nasterea marelui dramaturg, a anuntat printr-un comunicat Primaria Sectorului 6.

Cu acest prilej, opt membri ai cercului de activitati culturale, care activeaza in cadrul Clubului Seniorilor, vor sustine recitaluri de teatru, pamflete, poezii si epigrame.

“Cei opt seniori vor ironiza in piesa de teatru «Moftangii» societatea vremii de atunci prin atitudini care se reflecta si in societatea contemporana”, se spune in comunicat.

Citeste si: MIHAI EMINESCU, OMAGIAT in Sectorul 6

Manifestarea va avea loc in incinta Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234, si va beneficia de participarea a numerosi spectatori, membri ai Clubului Seniorilor Sector 6, alaturi de alti invitati.

Cu un numar de 800 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spatiu de relaxare si agrement pentru pensionarii din Sectorul 6, un loc destinat stimularii comunicarii la orice varsta si readucerii persoanelor de varsta a treia in viata sociala activa.

Citeste si: “MICA UNIRE”, sarbatorita la Clubul Seniorilor Sector 6

Aflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, centrul deruleaza programe culturale, sportive, de abilitare si petrecere a timpului liber, increcand sa schimbe statutul si imaginea de sine a beneficiarilor sai, afectati de problemele specifice varstei a treia.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6