Caragiale, omagiat la Clubul Seniorilor Sector 6

Marele dramaturg I. L. Caragiale va fi omagiat, joi, la Clubul Seniorilor din Sectorul 6, printr-o serie de momente literar-artistice puse in scena chiar de persoanele in varsta. Evenimentul va incepe la ora 12.00 si este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 6.

“La 162 de ani de la nasterea scriitorului, persoanele in varsta, beneficiare ale serviciilor oferite de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, au pregatit un eveniment literar-artistic constand dintr-o adaptare dupa schita Caldura Mare”, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis la redactie.

Spectacolul va fi precedat de un scurt moment introductiv despre viata si opera maestrului Caragiale. La eveniment sunt asteptati aproximativ 80 de spectatori, membri ai Clubului Seniorilor Sector 6, dar si alti invitati.

Citeste si: Ai loc de parcare in Sectorul 6? Intra aici si vezi ce trebuie sa faci

Cu un numar de 650 de beneficiari in fiecare luna, Clubul Seniorilor este un spatiu de relaxare si agrement pentru pensionarii din Sectorul 6, un loc destinat stimularii comunicarii la orice varsta si readucerii persoanelor de varsta a treia in viata sociala activa.

Centrul deruleaza programe culturale, sportive, de abilitare si petrecere a timpului liber, reusind pe parcursul unui an sa schimbe statutul si imaginea de sine a beneficiarilor sai, afectati de problemele specifice varstei a treia.