Caras-Severin: Copil de un an, MORT intr-un accident grav

Un COPIL in varsta de un an si-a PIERDUT VIATA, iar parintii acestuia se afla in stare grava la spitalul din Caransebes, dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens, intr-o depasire, fiind IZBITA in plin de un TIR.

ACCIDENTUL s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni, pe DN6, la iesirea din localitatea Slatina Timis din judetul Caras-Severin.

Citeste si: ACCIDENT GRAV LA IESIREA DIN CAPITALA

Conform sursei citate, soferul unui Volkswagen inmatriculat in Italia a incercat sa depaseasca o alta masina, patrunzand pe contrasens, moment in care din fata venea un TIR inmatriculat in judetul Arad, care a IZBIT violent autoturismul Volkswagen.

In urma impactului puternic, COPILUL de un an, aflat pe bancheta din fata a autoturismului, a fost proiectat prin parbriz si A MURIT la scurt timp, dupa sosirea ambulantei. Tatal COPILULUI, care se afla la volan, si mama acestuia, care se afla pe bancheta din spate si care, potrivit politistilor, cel mai probabil dormea, au fost grav raniti, fiind nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare sa-i scoata dintre fiarele masinii.

Cei doi adulti au fost transportati la spitalul din Caransebes, unde se afla internati in STARE GRAVA.

Citeste si: ACCIDENT CUMPLIT IN SUCEAVA: UN COPIL DE SASE ANI A MURIT, IAR O TANARA A FOST RANITA, DUPA CE AU FOST LOVITI PE TRECEREA DE PIETONI

Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate inprejurarile in care a avut loc ACCIDENTUL si fac cercetari in dosarul penal deschis pe numele soferului din autoturismul Volkswagen, pentru vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa.

Sursa foto: ghidularadean.ro