“CARAVANA FILMULUI ROMANESC”, pentru copii din Sectorul 4

Copiii din Sectorul 4 vor avea posibilitatea de a viciona capodopere ale cinematografiei romanesti care au incantat generatii intregi, la “Caravana Filmului Romanesc”, care va debuta luni, in Sala de Consiliu a Primariei Sectorului 4, in cadrul programului “Scoala Altfel”, au anuntat reprezentantii institutiei.

La manifestarre vor participa elevii scolilor de pe raza Sectorului 4, precum si copiii cuprinsi in programe de protectie sociala din aceasta unitate administrative.

“Fie ca vorbim de ecranizari sau de scenarii proprii ale unor mari creatori de gen, productiile ii vor purta pe micuti intr-o lume minunata, populata de personaje care vor ramane permanent vii in memoria lor afectiva”, afirma sursele citate.

Citeste si: ARMATA, o SCOALA ALTFEL

Programul se va derula in perioada 6-9 aprilie, urmand sa fie proiectate cate doua filme pe zi

Pe langa multe alte surprize pe care primarul Sectorului 4, CRISTIAN POPESCU-PIEDONE, le va oferi copiilor se numara si prezenta unor invitati speciali, precum Elisabeta Bostan, cea care a regizat majoritatea filmelor care vor fi proiectate in cadrul evenimentului.

Aceasta le va povesti micutilor momente deosebite din cadrul filmarilor  peliculelor prin care a reusit sa-si graveze numele in galeria de onoare a cinematografiei romanesti.

Citeste si: GABRIELA SZABO vine la “SCOALA ALTFEL” in Sectorul 6

“Acesta este primul eveniment educative-formativ pe care il propunem, in debutul colaborarii noastre cu Asociatia Cine Cultura. Imediat dupa Sarbatorile Pascale vor demara cea de-a doua etapa, care presupune proiectia de film romanesc in Rotonda Parcului Lumea Copiilor. Intrarea va fi gratuita, astfel incat sunt convins ca ne vom bucura de prezenta in numar mare a iubitorilor filmului romanesc. Pana atunci, sunt bucuros ca putem oferi copiilor sansa de a viziona productii cinematografice pe care eu personal le port in suflet, alaturi de amintiri dragi ale copilariei”, a declarat CRISTIAN POPESCU-PIEDONE.

Sursa foto: clopotel.ro