CARDURI ELECTRONICE pentru micii producatori din pietele Sectorului 4

Micii producatori din zona care le este special destinata in Piata Progresul au primit marti CARDURILE ELECTRONICE care permit desfasurarea activitatii, a anuntat Primaria Sectorului 4.

In sprijinul micilor producatori, Primaria Sectorului 4 a aprobat scutirea de la plata taxelor aferente ocuparii unei tarabe in pietele administrate de Directia de Administrare a Pietelor Sector 4 in cazul persoanelor ale caror venituri lunare sunt mai mici decat salariul brut pe economie sau constau in exclusivitate din indemnizatie de somaj ori ajutor social.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate, solicitantii trebuie sa faca dovada indeplinirii criteriilor privind cuantumul si natura veniturilor, prezentand documente justificative in acest sens.

Citeste si: Micii producatori de legume in varsta, SCUTITI de taxa de taraba in pietele din Sectorul 4

Toate informatiile despre acesti producatori – documentul de identitate, localitatea din care provin, certificatul de producator, sunt stocate intr-o baza de date a Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4, fiind imprimate pe CARDURILE ELECTRONICE, inmanate fiecaruia dintre ei de primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

Accesul in zona scutita de la plata taxelor de taraba pentru micii producatori este posibil prin scanarea CARDULUI ELECTRONIC de catre angajatii Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4.

Citeste si: Bucurestenii pot face din nou cumparaturi in PIATA DRUMUL TABEREI II

“Venim astfel in sprijinul micilor producatori de fructe si legume, pe care acestia le cultiva in propriile gospodarii, situate in comunele limitrofe Sectorului 4. Preponderent varstnici, ei fac zilnic naveta, oferind spre vanzare cantitati reduse de marfa, pentru care nu isi permit sa achite contravaloarea taxei de ocupare a unei tarabe. Ei se adreseaza celor care nu au uitat gustul legumelor din gradina bunicii, care stiu sa aprecieze calitatile unor produse proaspete, abia culese, pentru care ei trudesc cu propriile maini. Acesti oameni nu sunt vanzatori ambulanti, ei reprezentand, in fapt, cazuri sociale, iar noi, ca autoritati, avem datoria de a-i sprijini”, a declarat Popescu-Piedone.

Sursa foto: Primaria Sectorului 4