Care Bianca Drăgușanu? Tristan Tate și-a tras o nouă iubită mult mai cunoscută decât blonda

Care Bianca Drăgușanu? Tristan Tate şi-a găsit o nouă iubită! Nici bine nu s-a despărţit de blonda prezentatoare, că acum se afişează fără nicio problemă cu noua sa cucerire, informează Antena Stars.

Este vorba despre o domnişoară care nu duce lipsă de admiratori, foarte cunoscută atât în ţară, cât şi peste hotare, dar şi foarte sexy. Amator de amor este şi Tristan Tate, şi dacă nu la ceas de seară se fac cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc, atunci când?! Exact aşa s-a întâmplat şi într-una dintre serile trecute.  Milionăraşul care până de curând a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu Bianca Drăguşanu a ieşi la o terasă de fiţe din Capitală, însă nu singur, ci împreună cu una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din ţară, potrivit “Star Matinal” de la Antena Stars.

CITEŞTE ŞI: PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE S-AU DESPĂRȚIT?! MEGHAN S-A REFUGIAT LA TORONTO PENTRU A SE LINIȘTI

Sexy, tânără, celebră şi de curând diponibilă şi ea, Otilia Bilionera a surprins pe toată lumea cu apariţia ei la masă cu Tristan Tate. Cei doi nu au fost singuri, ci împreună cu o altă domnişoară blondă. La scurt timp după ce s-au aşezat la masă, un ospătar a venit şi le-a luat comanda, iar după ce au aruncat câte o privirire în meniu, cei trei s-au hotărât! În timp ce îşi aşteptau comanda, Tristan s-a ridicat, şi-a fixat privirea pe Otilia şi a început atacul către inima frumoasei cântăreţe! Nu ştim ce povestea milionarul, însă un lucru este sigur, celebra artistă părea fascinată de vorbele afaceristului englez, şi cu un zâmbet larg pe faţă l-a sorbit din priviri toată seara.

Iar atât de mare pare a fi atracţia între cei doi, căci la un moment dat, Otilia a preluat ea cuvântul şi a început să povestească şi să gesticuleze. Atât de activă a fost cântăreaţa, încât toată lumea aflată la terasă a întors privirea. Însa asta nu este tot pentru că seara a continuat şi după ce au mai savurat câteva guri din băuturile fine aduse la masa lor, atmosfera s-a destins şi mai tare. Ba mai mult, de câteva ori, Otilia a râs în hohote, semn că Tristan Tate este exact ce trebuie: un bărbat tânăr, frumuşel, potent financiar şi foarte amuzant. Cu siguranţă seara celor doi a fost una de neuitat,  iar Tristan este un bărbat darnic, nici pe amica Otiliei nu a lăsat-o să poftească prea mult la cocktail-ul lui, iar la un moment dat i-a dat şi ei să guste.

Şi ce merge cel mai bine după câteva băuturi dacă nu o gustare rapidă?! Zis şi făcut! Otilia a comandat şi foarte atentă a savurat preparatele aduse. Credeţi că seara s-a oprit aici? Nici vorbă! Semn că nu se ascund deloc unul faţă de celălalt, Otilia ia telefonul în mână, îl deschide, iar apoi îi arată ceva lui Tristan. Băiat finuţ, milionarul nu umblă prea mult, iar după câteva secunde i-l înapoiază artistei. Ce va urma între cei doi, rămâne de văzut.

Sursa foto: click.ro