Care e filmul vietii tale, in functie de zodie

Iata care este filmul care ti se potriveste cel mai bine!
Stim deja ca zodiile ne influenteaza comportamentul si personalitatea. Si cum de multe ori in viata trecem prin situatii despre care spunem ca ar fi demne de un film, azi ne-am oprit asupra acestui aspect – ce film ar fi viata fiecaruia dintre noi, daca ar fi sa tinem cont de zodii?…
Iata la ce concluzii am ajuns:

Berbec

Tie ti se potrivesc perfect filmele de actiune, in care eroii negativi incearca sa iasa castigatori, insa binele triumfa la final. Iti recomandam „Razbunatorii” (2012), cu Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans si Gwyneth Paltrow.

CITESTE SI: Fata de casa sau aventuriera? Care sunt cele mai bune sotii ale zodiacului

Taur

Pasiunea si dragostea sunt cuvintele de ordine in viata ta. Iti recomandam “Pur si simplu dragoste” (2003), o comedie romantica presarata cu un strop de dramatism, in care ii vei putea vedea pe Keira Knightley, Hugh Grant si Colin Firth.

Gemeni

Viata ta e de multe ori haotica si imprevizibila, insa intotdeauna presarata cu mult umor. La fel este si comedia “A venit sfarsitu’” (2013), cu Jonah Hill, Emma Watson, James Franco si Rihanna.

Rac

Casa si familia sunt cele mai importante aspecte din viata ta si, tocmai de aceea, te straduiesti sa faci totul cat mai bine, cand vine vorba de treburile casei ori relatia cu partenerul de viata. Uneori iti iese, alteori nu, dar umorul nu te paraseste in niciun context. Filmul vietii tale e “Julie si Julia” (2009), o comedie biografica cu Meryl Streep si Amy Adams, din care poti invata multe.

Leu

Cuvantul care iti guverneaza viata este „puterea”. Si nu de putine ori, in cazul leilor, acest lucru se refera la puterea financiara. Filmul care ti se potriveste cel mai bine este “Lupul de pe Wall Street” (2013), cu Leonardo DiCaprio in rolul principal. Ai ce invata din acest film.

Fecioara

Viata ta oscileaza intre relatiile pe care le ai cu oamenii dragi si job. De multe ori pui jobul inaintea iubirii, crezand ca vei avea timp mai tarziu si pentru viata personala. Dar s-ar putea sa te inseli… Filmul vietii tale e “Inteligenta artificiala” (2001), o drama SF regizata de Steven Spielberg, cu Jude Law.

Balanta

Nehotararea iti guverneaza viata, desi ai putea face cele mai bune alegeri, pentru ca ai o intuitie de invidiat. Filmul vietii tale e “Argo” (2012), o drama inspirata din fapte reale, cu Ben Affleck in rolul principal.

Scorpion

“Intalnire cu Joe Black” (1998) este filmul care ti se potriveste cel mai bine, pentru ca abordeaza toate subiectele in jurul carora viata ta oscileaza – bani, pasiune, greseli. Cu Brad Pitt si Anthony Hopkins.

Sagetator

Viata ta e ca un film de Woody Allen. Nu-i de mirare ca “Vicky, Cristina, Barcelona” (2008) e filmul care ti se potriveste cel mai bine. Pasiuni, triunghiuri amoroase, calatorii, toate fac parte din felul tau de a fi. Scarlett Johansson, Javier Bardem si Penélope Cruz te vor cuceri!

Capricorn

Tot timpul ti-ai dorit sa fugi undeva departe de tot ceea te inconjoara si sa incepi o viata noua, intr-un loc in care nimeni nu te cunoaste. Nu-i de mirare, asadar, ca filmul vietii tale e “Departe, departe” (1992), o drama romantica cu Nicole Kidman si Tom Cruise.

Varsator

Intreaga ta existenta se invarteste in jurul artelor frumoase, in jurul iubirii si al ascensiunii personale iar filmul vietii tale este “Artistul” (2011), cu Jean Dujardin. Un film de 5 premii Oscar!

CITESTE SI: Cat esti de gurmand in functie de zodie?

Pesti

In ciuda succesului de care te bucuri in viata, intotdeauna tu iti doresti mai mult, si mai mult. Din pacate, karma iti da in viata profesionala, dar iti ia in cea personala. Filmul vietii tale e „Trezirea la realitate” (2010), o drama memorabila cu Nicole Kidman.

 Sursa: unica