CARE E SINGURA ZODIE PERFECTA

Toate zodiile au calitati si defecte, insa noi am incercat sa aflam care dintre cele 12 semne astrologice se apropie cel mai mult de perfectiune. Raspunsul te-ar putea surprinde… sau nu. Dintre toate zodiile, RACUL este singura zodie perfecta! Iata de ce…

Zodie feminina de apa, guvernata de luna, racul este sensibil, curajos si inteligent. Cu o intuitie de invidiat, racii sunt adesea persoane foarte sigure pe sine, desi multi le considera sensibilitatea ca fiind un minus. Nu este deloc asa, deoarece sensibilitatea racilor ii indeamna mereu pe acestia sa fie atenti la nevoile persoanelor din jurul lor, sa ii asculte cu atentie pe cei care le spun problemele lor si sa ii ajute neconditionat.

CITESTE SI:  Cel mai bun sot din horoscop: afla cu cine ar trebui sa te casatoresti

Se mai spune despre raci ca sunt timizi. Nici acest lucru nu este adevarat – faptul ca nu le place sa iasa in evidenta, sa se laude sau sa actioneze fara sa analizeze bine situatia, nu inseamna ca sunt timizi, ci mai degraba persoane calculate, cu capul pe umeri.

Racii sunt foarte atasati de casa lor, de familie si de prieteni. Ei nu pot trai in singuratate si, tocmai de aceea, se inconjoara mereu de oameni. Sunt cei mai buni prieteni si cei mai grijulii parinti. Femeile rac sunt considerate a fi cele mai bune mame din zodiac, iar barbatii rac sunt responsabili, atenti la nevoile familiei si foarte muncitori.

Pentru raci, fericirea rezultata din echilibrul psihic si echilibrul familiei este cea mai importanta. Muncesc mult si se dedica pasiunilor lor, iar banii nu sunt o prioritate. Racii sunt genul de oameni care prefera sa aiba o meserie pe care sa o faca din placere, chiar daca nu sunt platiti extraordinar de bine, decat sa aiba un salariu mare, dar sa fie nefericiti.

Multi spun ca racii ar fi prea copilarosi, insa ei sunt persoane foarte serioase in societate, dar care se rup de indatoririle muncii atunci cand ajung acasa, la familie, si pur si simplu se bucura de lucrurile mici care le aduc fericirea. Iar asta cu siguranta ca nu este un defect!

Curiosi din sine, racii sunt intotdeauna la curent cu evenimentele. Sunt persoane care vor sa invete in fiecare zi ceva nou, pentru ca stiu ca asta ii va ajuta sa se formeze.

Atunci cand vine vorba de evenimente importante, petreceri sau calatorii, racii sunt cei mai buni organizatori. Analizeaza fiecare detaliu, vorbesc atent cu toti cei implicati si se straduiesc sa ia cele mai bune decizii, tocmai pentru a multumi pe toata lumea.

CITESTE SI: Cele mai USURATICE FEMEI, in functie de ZODIE. Vezi cui nu-i este rusine sa faca avansuri si altor barbati

Racii sunt zodia perfecta tocmai datorita faptului ca defectele lor sunt aproape inexistente. Atunci cand se supara, le trece repede si uita de situatiile neplacute, pentru ca ei cred cu tarie ca toti oamenii sunt buni. In general racii nu mint, insa atunci cand o fac, o fac tot pentru ca se gandesc la binele celor apropiati. Practic, acesti nativi ai zodiacului sunt ca o carte deschisa pentru cei din jurul lor, sar in ajutorul tuturor celor aflati in momente dificile, rezolva situatii de criza cu mult calm si pur si simplu isi pastreaza energia pozitiva mai tot timpul!

 Sursa: unica