Care este cea mai sofisticata zodie

Eleganta si rafinamentul se invata, insa uneori au si astrele un cuvant de spus. Vezi care este cea mai sofisticata zodie.

Balanta este o zodie de Aer, iar femeile nascute sub acest semn sunt blande si iubitoare de frumos. Au intotdeauna grija de altii, dar in incercarea lor de a multumi pe toata lumea, nu prea stiu sa spuna „nu”. Au foarte multe calitati, dar eleganta este prima trasatura care iese in evidenta.

CITESTE SI: HOROSCOP EROTIC: Fanteziile barbatilor in functie de zodie

Nativul acestei zodii este foarte responsabil si termina intotdeauna lucrurile care i se dau de facut. Cunoaste oamenii foarte bine si ii poate manipula cu usurinta pe ceilalti, insa nu se foloseste des de aceasta abilitate.

Balanta, romantica si fermecatoare

Venus este planeta care guverneaza Balanta, asa ca nu este de mirare ca femeile nascute in aceasta zodie au o frumusete aparte si stiu sa se faca placute. Pun dragoste in tot ce fac, iar daca sunt singure, viseaza aproape obsesiv sa isi cunoasca sufletul pereche. Desi isi doresc o relatie stabila, sunt foarte selective si nu se lasa cucerite de oricine.

In conversatii, Balantele isi aleg cuvintele cu mare grija, iar ceilalti ajung sa se deschida cu usurinta in fata lor, pentru ca stiu sa asculte. Oricine ajunge in preajma lor este fermecat de naturaletea pe care o afiseaza oriunde se duc. Femeia Balanta este o buna prietena si este capabila de sacrificiu pentru oamenii care ii plac. In ciuda faptului ca este prietenoasa, sunt foarte putine persoanele pe care le considera apropiate si la care apeleaza atunci cand are nevoie.

Ce cauta o Balanta in viata

Balanta nu suporta nedreptatea, iar misiunea ei in viata este descoperirea adevarului. Are o intuitie foarte buna si poate reusi orice isi propune, pentru ca este plina de resurse, insa nu apeleaza niciodata la metode imorale. Diplomatia este o alta trasatura dominanta a celor nascuti in aceasta zodie. Au abilitatea de a asculta diferite puncte de vedere cu rabdare si obiectivitate si aleg intotdeauna partea care li se pare lor corecta, indiferent de persoanele implicate.

CITESTE SI: Cele mai bune zodii la pat in 2016

Femeia Balanta nu cauta sa domine in relatiile cu ceilalti si nu va tine la punctul ei de vedere, daca cineva ii da argumente solide. Ii place sa isi petreaca timpul in medii luxoase, curate si nu suporta mizeria si dezordinea. Poate intra chiar in depresie intr-un altfel de mediu. Nu asteapta, insa, sa primeasca de la altii, pentru ca Balanta este interesata atat de dragoste, cat si de cariera. Nativele acestei zodii continua sa munceasca si dupa casatorie, pentru ca ele vad orice relatie ca un parteneriat.

Sursa:unica