Care este cea mai stresanta ZODIE? Cunosti astfel de persoane?

Astrele spun multe despre personalitatea unui om, dar si despre felul in care se comporta si reactioneaza in anumite situatii. Astfel, anumite zodii sunt mai calme si mai calculate in situatii limita, pe cand altele fac fata mai greu in astfel de momente si devin stresante si critice.

Chiar daca unii considera ca aceste caracteristici nu au prea mare legatura cu perioada in care s-a nascut un om, specialistii sunt de cu totul alta parere. Astfel, in majoritatea topurilor, una dintre cele mai stresante zodii este Fecioara.

CITESTE SI: Top 4 zodii pe care nu le vei uita niciodata dupa ce le-ai cunoscut

Fecioarele sunt extrem de critice, atat cu cei din jur, dar mai ales cu propria lor persoana. Nevoia de a gasi o rezolvare pentru orice problema este cel mai adesea o adevarata sursa de stres pentru acesti nativi. Pentru a se relaxa, Fecioarele trebuie sa ia o pauza si sa vorbeasca cu o persoana de incredere careia ii pot spune toate problemele care ii macina, conform astrologie.acasa.ro

Acesti nativi se streseaza pentru orice. Nicio alta zodie nu are acest talent de a analiza si de a despica firul in zece, lucru care atrage dupa sine si stresul. Fecioarele chiar gandesc prea mult pentru binele lor.

CITESTE SI: Zodia care are UN SUFLET BATRAN!

Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal au talentul de a li se parea ca nimic nu merge bine niciodata. Din acest motiv, vor cauta mereu tapi ispasitori. Asa ca sa va asteptati ca de cele mai multe ori sa fiti voi inseva vinovate pentru esecurile lor. Ba mai mult, barbatii Fecioara uita total ca vorbesc cu persoana iubita atunci cand se enerveaza si tind sa-i reproseze si lucruri pentru care ei sunt direct responsabili,

 Sursa:lyla