Care este cel mai bun tratament constipație. Cum previi constipația

Constipatia apare atunci cand o persoana intampina dificultati in golirea intestinului gros. Partea buna e ca remediile naturiste si schimbarile in stilul de viata pot ajuta adesea la rezolvarea ei.

Cum scapi de constipatie

Atunci cand suferi de constipatie, poti apela cu incredere la tratamente naturiste, si anume la schema de tratament constipatie, cu efect laxativ.

Aceasta schema de tratament contine o combinatie de remedii fitoterapice si gemoterapice cu actiune laxativa. Impreuna cu recomandarile de stil de viata, te vei bucura de un tranzit intestinal normal.

Produsele din acest pachet natural sustin motilitatea gastrica si evacuarea naturala a bolului fecal. Acestea au efect si la utilizarea pe termen lung si nu creeaza dependenta.

Pachetul contine:

Constipatia poate interveni din mai multe motive, cum ar fi atunci cand scaunul trece prin colon prea incet. Cu cat alimentele se deplaseaza mai incet prin tractul digestiv, cu atat mai multa apa va absorbi colonul si cu atat mai dure vor deveni fecalele.

Metode de preventie

Cateva masuri te pot ajuta sa eviti aparitia constipatiei cronice.

  1. Include in dieta ta o multime de alimente bogate in fibre, inclusiv fasole, legume, fructe, cereale integrale si tarate.
  2. Consuma mai putine alimente cu cantitati scazute de fibre, cum ar fi alimentele procesate si produsele lactate si din carne.
  3. Bea multe lichide.
  4. Ramai cat se poate de activ si incearca sa faci exercitii fizice regulate.
  5. Incearca sa gestionezi stresul.
  6. Nu ignora nevoia de a merge la toaleta.
  7. Incearca sa iti creezi un program regulat de vizitare a toaletei, mai ales dupa masa.
  8. Asigura-te ca copiii care incep sa manance alimente solide primesc multe fibre in dieta lor.
  9. Administreaza laxative pentru constipatie de fiecare data cand situatia se agraveaza. Aceste suplimente naturale te vor ajuta intr-un mod benefic si fara efecte adverse.

Constipatia nu trebuie neglijata deoarece este un factor favorizant pentru foarte multe afectiuni, mai ales pentru cancerul de colon. De aceea e bine sa o tratam cat mai repede si sa o prevenim cat mai mult.