CARE ESTE CEL MAI SEXY LUCRU PE CARE IL POATE FACE O FEMEIE

Barbatii sunt fermecati de gesturile mici pe care o femeie le face. Vezi care cred ei ca este cel mai sexy gest pe care il poate face iubita lor.

In filme, inaintea unei scene de dragoste, femeia isi descheie fiecare nasture de la camasa sau isi da bluza jos cu miscari senzuale, insa specialistii sustin ca nu acestea sunt gesturile care ii scot din minti pe barbati. Daca vrei sa il innebunesti, apuca baza bluzei cu ambele maini si scoate-o peste cap, lasand-o sa iti ravaseasca usor parul. Fa asta in fata lui si il vei innebuni. Barbatii iubesc acest gest deoarece iti dezvaluie pielea treptat si ii tine in suspans.

CITESTE SI: SECRETE PE CARE ESTE BINE SA LE AI FATA DE IUBITUL TAU

Alte gesturi care ii innebunesc pe barbati

Barbatii considera sexy si cand o femeie isi musca usor buza. Daca ai vazut „50 shades of Grey” stii despre ce este vorba, insa nu exagera cu acest gest. Fa-o in momentele in care esti foarte concentrata si trebuie sa iei o decizie importanta. Aerul tau serios si gestul sexy il vor innebuni!

La fel de mult le place sa vada o femeie care se joaca cu mana prin parul ei. Cu acest gest il vei cuceri mai ales la prima intalnire.

Care sunt gesturile care ii pun pe fuga

Daca vrei sa il cuceresti, nu este de ajuns sa faci cateva gesturi, ci este important si sa nu faci anumite lucruri. De exemplu, nu te machia in fata lui. Chiar daca te-a vazut nemachiata de multe ori, nu este nimic sexy in gesturile pe care le faci cand te faci frumoasa. Lasa-l sa vada rezultatul final!

Barbatii nu suporta sa vada o femeie beata! Poate i se va parea sexy sa te vada ametita, insa cand nu incepi sa nu mai fi tu din cauza alcoolului, fii sigura ca nu te place!

Oricat de bine l-ai cunoaste, nu sta o zi intreaga in pijamale si capot. Nu este deloc sexy pentru un barbat sa vada o femeie careia nu ii pasa de cum arata.

CITESTE SI: 8 LUCRURI PE CARE AR TREBUI SA I LE SPUI ZILNIC IUBITULUI TAU

La fel de important este sa nu il cicalesti! Ii vei aminti de mama lui si toata ideea de femeie sexy se va narui in capul lui.

 Sursa:unica