Care este POZITIA SEXUALA care duce cel mai des la FRACTURA DE PENIS

Peste jumatate din cazurile de fractura de penis cu care barbatii s-au prezentat la principalele trei spitale din Brazilia au fost cauzate de pozitia femeii in timpul actului sexual, femeia stand deasupra. Cercetatorii sustin ca fracturarea penisului este posibila intrucat femeia controleaza penisul barbatului cu toata greutatea corporala, iar micile vatamari nu sunt simtite atat de puternic de catre femeie in timpul penetrarii, in timp ce barbatul sufera.

Cercetatorii au examinat dosarele a peste 40 de barbati brazilieni cu fractura de penis, tratati in orasul Campinas. Studiul arata ca 28 de fracturi dintre cazurile analizate s-au produs in timpul unui act heterosexual, patru intr-o partida de sex intre homosexuali iar sase in timpul unei stimulari manuale realizate de partenerul sexual.

CITESTE SI: 6 lucruri pe care toti barbatii ar trebui sa le stie despre sex

Barbatii care s-au confruntat cu fractura de penis au declarat ca imediat dupa ce s-a produs fractura, acestia au auzit un mic zgomot, ca si o fisura, dupa care au aparut durerile insuportabile, acestia nemaifiind capabili sa intretina orice act sexual. Primele ingrijiri medicale au fost primite la cinci-sase ore dupa ce s-a produs fractura, arata studiu medicilor brazilieni.

Accidentele de acest tip pot fi evitate daca cuplurile incep sa renunte la pozitia sexuala „femeia deasupra”, deoarece barbatul nu poate controla sub nicio forma actul sexual. Cea mai sigura pozitie sexuala, declarata de cercetatorii brazilieni, este pozitia misionarului, deoarece aici barbatul preia controlul asupra unui posibil astfel de incident.

CITESTE SI:  Ce dezvaluie pozitia sexuala preferata a iubitului tau despre personalitatea sa

Studiul cercetatorilor brazilieni a fost publicat in „Advances in Urology” si este primul astfel de studiu care vorbeste deschis despre problemele pe care le poate provoca pozitiile sexuale.

 Sursa:teotrandafir