Care este STAREA DE SANATATE a persoanelor RANITE in TRAGEDIA de la COLECTIV

37 de persoane RANITE in CLUBUL COLECTIV mai sunt internate, joi, in SPITALELE DIN BUCURESTI, sase dintre ele fiind in STARE CRITICA, a anuntat joi Ministerul Sanatatii, potrivit Agerpres.

La Spitalul de Arsi sunt internati 11 pacienti, Spitalul Bagdasar Arseni – 9, Spitalul Grigore Alexandrescu – 4, Spitalul Elias – 3, Spitalul Militar Central – 4, Spitalul de Urgenta din Bucuresti – 3, Spitalul Universitar- 2, Spitalul CC Iliescu – 1 pacient.

Pana in prezent, au fost externate 44 de persoane care au primit ingrijiri medicale in unitatile sanitare din tara.

CITESTE SI: S-A INCEPUT URMARIREA PENALA IN CAZUL SOCIETATILOR CLUB COLECTIV SI GOLDEN IDEAS FIREWORK

39 de raniti au fost transferati pentru tratament in clinici si spitale din strainatate: in Austria – 4, dintre care una decedat, iar 3 sunt in stare stabila, Belgia – 8 in stare stabila, Olanda – 8, dintre care doua au decedat iar 6 sunt in stare stabila, Franta – un transfer care s-a soldat cu decesul pacientului, Germania – 5 persoane transferate, dintre care doua au decedat. In Marea Britanie au fost transferate 9 persoane, dintre acestea 3 au murit iar 6 sunt in stare stabila, in Norvegia – o persoana, in stare stabila, Israel – 3 persoane, din care un deces, 2 persoane in stare stabila.

Sursa foto: evz