Care este țara în care 16 milioane de femei sunt căsătorite cu bărbați homosexuali

Există o țară în care peste 16 milioane de femei sunt căsătorite cu bărbați homosexuali. Deocamdată acest lucru rămâne un mister, subiectul fiind studiat în diferite universități și centre de cercetare din întreaga lume.

Conform celor mai recente statistici ale autorităților din China, peste 16 milioane de femei sunt măritate cu bărbați homosexuali. Aceste mariaje total nepotrivite se transformă, rapid, în veritabile drame, a declarat profesorul Zhang Beichuan de la Universitatea Qingdao care studiază acest fenomen de foarte mulți ani.

Cercetătorul chinez a mai spus că majoritatea femeilor care sunt implicate în astfel de mariaje refuză să facă public situația în care se află mai ales de frica discriminării, în condițiile în care ele sunt, în multe cazuri, partea vătămată.

Zhang Beichuan a precizat că peste 80% dintre bărbații homosexuali care aleg aceste mariaje o fac din cauza familiilor și a tradiției.

“În perioada în care au doar întâlniri cu iubitele lor oficiale, bărbații se prefac că sunt îndrăgostiți și fac tot ceea ce face un bărbat heterosexual alături de partenera sa. Însă, din momentul în care se căsătoresc, devin tot mai reci, până când ajung să aibă o atitudine total indiferența față de soții”, a mai spus profesorul.

Sursa foto: BBC