Care este ZIUA SAPTAMANII in care cei mai multi oameni fac SEX

Un studiu realizat de unul dintre cele mai accesate site-uri de matrimoniale din lume a scos la iveala care este cea mai populara zi a saptamanii pentru a face sex.

Studiul realizat de site-ul illicitencounterscom, la care au participat 1.000 de persoane casatorite, releva ca majoritatea oamenilor fac sex sambata (42%), in timp ce podiumul este completat de ziua de duminica (26%) si de cea de vineri (22%). Totodata, cei care au raspuns sondajului realizat de site-ul de matrimoniale, au dezvaluit ca fac cel mai des sex sambata, in jurul orei 22.24.

Un alt aspect interesant al acestui sondaj este ca respondentii lui au spus ca se simt cel mai excitati duminica, in jurul orei 17.35, insa au putine oportunitati de a face dragoste la acel moment din zi.

Pe de alta parte, expertii in sexologie spun ca momentul perfect pentru a face sex este la ora 15.00, deoarece la acea ora femeile se simt cel mai energice, multumita nivelurilor marite de cortizol, in timp ce barbatii ating nivelul maxim de estrogen, fapt ce ii face mai prezenti din punct de vedere emotional la actul sexual.

In alta ordine de idei, respondentii sondajului au precizat ca se simt mult mai activ sexual in timpul verii, in timp ce toamna isi doresc cel mai putin sa faca sex, scrie metro.co.uk.

Sursa foto: BBC