Care piscină e cea mai potrivită pentru tine

In sezonul cald, nu ai nevoie de prea multe pentru o zi de distractie la soare, mai ales daca stai la curte. Vrei sa te racoresti si nu ai posibilitatea sa ajungi la plaja? O piscina este solutia care te avantajeaza!

Atunci cand vrei sa iti amplasezi o piscina gradina in curtea din spatele casei, ai posibilitatea sa alegi intre piscine gonflabile sau piscine cu cadru metalic de diferite forme si marimi. Aceasta reprezinta o investitie pentru intreaga familie care te va tine in tonus in zilele calde de vara.

Cea mai buna piscina supraterana pentru curtea ta

Atat piscinele cu cadru metalic cat si cele gonflabile reprezinta o alternativa piscinelor clasice care sunt mult mai scumpe de instalat si intretinut. Acestea sunt mult mai usor de configurat si pot fi la fel de distractive ca si omologii lor clasici.

Versiunile cu pompe si filtre necesita cea mai mica intretinere zilnica, deoarece poti lasa apa in ele saptamani la rand. Acestea  nu necesita betonare si pregatirea gropii, tot ce este nevoie este o platforma orizontala, plana. Piscinele cu cadru metalic se caracterizeaza prin rezistenta si stabilitate ridicata. Vasul este fabricat din PVC cu trei straturi de inalta calitate: doua straturi de vinil gros si unul de poliester pentru o durabilitate suplimentara. Cadru este confectionat din otel inoxidabil zincat care ofera un plus de rezistenta structurii.

Piscinele gonflabile, sunt extrem de confortabile si pot fi utilizate zilnic. Piscina este realizata din 3 straturi de PVC care ofera rezistenta si previne scurgerile, avand un finisaj special superior sub forma de flansa umpluta cu aer.

Un motiv in plus sa petreci timp de calitate cu familia

Fie ca esti in cautarea unei solutii de racorire si joaca in zilele calde de vara, piscinele iti ofera acel confort de care ai nevoie. Copii sunt pur si simplu fermecati de piscina si ar sta toata ziua doar in apa, nu-i asa?

Totusi, indiferent de optiunea aleasa, asigura-te ca o usuci corespunzator si apoi o depozitezi conform instructiunilor producatorului in afara sezonului, astfel incat piscina sa te serveasca cat mai mult timp.