Care sunt avantajele purtării mai multor brățări pentru picior asortate

Vara este momentul sa ne luminam imaginea cu accesorii vii si frumoase, precum sunt cerceii, bratarile de mana sau diverse bratari pentru picior.

Acum e perioada potrivita sa incepi sa investesti in bijuteriile de vara perfecte, care nu ar fi functionat niciodata fara tinutele vaporoase si usoare. Asemanam aceasta experienta cu cea a iesirii unui fluture din cocon – viu, plin de viata si efervescent! Ei bine, un fluture impodobit in cele mai tari bratari pentru picior!

Nu-ti fie frica sa radiezi de frumusete si sa experimentezi mereu ceva nou. In materie de accesorii si tinute, acum este cazul sa iti revigorezi garderoba si sa pui bijuteriile in joc.

De ce sa alegi bratari pentru picior

Cand vrei sa adaugi ultimul accent tinutei tale, alegi cu siguranta bratari picior. Ele nu numai ca iti vor infrumuseta glezna, dar iti vor oferi si un aspect fresh si modern.

Se spune adesea ca nu pleci niciodata din casa fara pantofi; ei bine, cred ca vara aceasta, acelasi lucru se va spune si despre aceste minunate bijuterii pentru picioare.

Avantajele purtarii mai multor bratari pentru picior

O completare simpla si usoara la orice aspect, bratara de glezna adauga un pic de distractie suplimentara garderobei de vara. In acest sezon, asigura-te ca investesti in piese colorate, impodobite cu scoici, sirene, inimioare, stelute si pietre multicolore pentru a le oferi picioarelor un pic de stralucire suplimentara. Perfecte pentru a adauga un pic de indrazneala tinutelor simple, bratarile pentru glezne sunt, de asemenea, un accesoriu pentru a crea un aspect de plaja. Indiferent daca te indrepti spre mare sau spre locul de munca, asigura-te ca nu parasesti niciodata casa fara elementele esentiale.

Bratarile pentru picior sunt, de asemenea, o tendinta cu adevarat incantatoare, care este perfecta pentru vreme calda. Acest tip de bijuterie va adauga cu siguranta o atmosfera pregatita pentru piscina sau plaja oricarui aspect.

Poti profita de acest stil daca achizitionezi un set de bratari pentru picior asortate, care sa se potriveasca de minune atat la fustite midi cat si la rochii colorate de vara. Chiar si cu o pereche de pantaloni scurti si un top vei arata senzational, iar tinuta imbogatita cu mai multe bratari pentru picior asortate va face diferenta!