Care sunt beneficiile și avantajele scutecelor pentru adulți?

Conceptul de scutec pentru adulti exista in lumea noastra de zeci de ani, insa tocmai a inceput sa devina popular. Folosite in principal de persoanele care sufera de incontinenta si problemele asociate cu aceasta. Scutecele pentru adulti vin in diferite forme, dimensiuni si marimi.

Conceptul de scutec pentru adulti exista in lumea noastra de zeci de ani, insa tocmai a inceput sa devina popular. Folosite in principal de persoanele care sufera de incontinenta si problemele asociate cu aceasta. Scutecele pentru adulti vin in diferite forme, dimensiuni si marimi.

Scutecul pentru adulti e o inventie recenta pentru indivizii care sunt afectati de incontinenta, fie ea urinara sau fecala. Scutecele pentru adutli sunt special create pentru acestia, ceea ce le face confortabile si usor de utilizat.

Se spune ca batranetea este a doua copilarie, iar batranii nostri au nevoie de ingrijire si atentie suplimentara in timpul celei de-a “doua copilarii”. Un scutec pentru adulti este exact un produs pentru incontinenta, necesar pentru ingriijirea corespunzatoare a persoanelor in etate.

Deoarece denumirea de “scutec” este mai mult asociata cu copiii, oamenii il provesc cu o oarecare conotatie negativa, desi acestia pot veni si sub forma chilotilor absorbanti sau a tampoanelor pentru incontinenta. De fapt, aceste scutece destinate adultilor au diverse utilizari, mai degraba decat a fi recomandate doar persoanelor in varsta.

Mai jos iti vom prezenta diferitele beneficii are scutecelor pentru adulti.

Incontinenta urinara si fecala

Acestea sunt potrivite pentru persoanele care sunt imobilizate la pat sau au un control prost al vezicii urinare. In cazul pacientilor cu dementa sau cu dificultati psihice, medicii pot recomanda utilizarea scutecelor pentru adulti. Totodata, ele pot fi recomandate si in cazurile severe de diaree.

Mai mult de atat, folosirea scutecelor pentru adulti se recomanda doamnelor predispuse la infectii din cauza toaletelor neigienice.

Cauti scutece pentru adulti care sa ofere protectie maxima impotriva scurgerilor, care sa ofere in acelasi timp un control imbunatatit al mirosurilor? Vei gasi o gama variata de scutece la E-Motion pentru barbati si femei ofera o protectie excelenta, iar tesatura respirabila combinata cu talia extensibila inseamna ca iti vei putea desfasura activitatile zilnice fara griji. Acestea te pot tine in siguranta chiar si pana la 12 ore! Aceste scutece ajuta, de asemenea, la mentinerea igienei si la indepartarea mirosurilor neplacute asociate cu scurgerile.

Mai mult, vei avea parte si de o selectie variata de produse de tehnica medicala la e-motion.

Scutecele pentru adulti in stil pantalon au si o bariera dubla impotriva scurgerilor. Acestea sunt doar cateva dintre cele mai comune utilizari ale scutecelor pentru adulti. Foarte putine persoane aleg sa opteze pentru acestea din urma, deoarece au impresia ca le lezeaza demnitatea.

Desi nu multi dintre noi am experimentat acest lucru, doar cei care le-au folosit inainte realizeaza importanta si confortul scutecelor pentru adulti. Pentru persoanele care nu au incercat astfel de scutece din cauza rusinii si a stimei de sine scazute – nu e nimic rusinos in a te simti confortabil si relaxat!

De asemenea, exista cateva beneficii ale scutecelor pentru adulti, pentru care cei in dubii pot opta: