Care sunt BONURILE FISCALE CASTIGATOARE la extragerea ocazionala a LOTERIEI FISCALE

BONURILE FISCALE emise in data de 12 octombrie, cu o valoare de 766 de lei, au fost desemnate CASTIGATOARE la EXTRAGERIA LOTERIEI BONURILOR FISCALE de duminica.

La aceasta extragere au participat toate BONURILE FISCALE emise in perioada 1 septembrie — 30 noiembrie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Conform Ministerului Finantelor Publice, daca numarul cererilor de revendicare trece de o suta, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru ca pot fi doar 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si al C.N. ‘Loteria Romana’ pentru o perioada de minimum 30 de zile.

CITESTE SI: TRAGEREA LOTO 6/49 de DUMINICA, 27 DECEMBRIE, NU VA AVEA LOC. Cand au loc urmatoarele trageri?

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand de luni, timp de 30 de zile. Posesorii BONURILOR FISCALE CASTIGATOARE trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

In situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este impartit persoanelor care le-au depus, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare. Daca in urma centralizarii listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constata depasirea numarului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii a 100 de castigatori.

Sursa foto: specialarad