CARE SUNT CELE 3 ZODII CARE ISI GASESC JUMATATEA IN 2016

2016 se anunta a fi un an plin de oportunitati de toate felurile – financiare, de cariera, de dragoste. Insa din toate cele 12 zodii, doar 3 isi vor cunoaste adevarata dragoste anul acesta. Iata cine sunt norocosii care isi gasesc jumatatea in acest an!

Gemenii isi vor gasi jumatatea in primavara sau vara lui 2016

Cu toate ca Mercur, planeta care guverneaza zodia gemenilor, va fi anul acesta de patru ori in miscare retrograda (spre diferenta de anii trecuti cand a fost doar de trei ori), nativii gemeni au mari sanse sa isi cunoasca marea dragoste in 2016.

CITESTE SI: TOP 5 CELE MAI ENERVANTE ZODII

Cea mai potrivita perioada pentru a incepe o relatie va fi intre 8 martie si 16 septembrie, perioada marcata de doua eclipse, asadar perfecta pentru romantism! Cu toate acestea, gemenii trebuie sa tina mereu cont de faptul ca, pentru a cuceri pe cineva, trebuie sa mai renunte la glumele lor… de multe ori neinspirate.

Gemenii care sunt deja implicati in relatii au toate sansele ca in 2016 sa-si oficializeze relatia!

Racii vor lua decizii care le vor schimba viata

Pe langa faptul ca si racii se numara printre cei norocosi, care isi vor gasi jumatatea in 2016, ei vor lua o serie de decizii anul acesta, care le-ar putea schimba viata – fie ca se vor casatori, fie ca vor face copii, racii vor fi in al noualea cer din punct de vedere sentimental!

Cu toate acestea, ca intotdeauna, exista si exceptii de la regula. Cativa raci, putini intr-adevar, dar pe care nu ii putem neglija, s-ar putea situa la polul opus. Mai exact, ei s-ar putea desparti de actualul partener sau ar putea trece prin divorturi. Oricum, si ei vor avea oportunitatea de a se implica in mici aventuri amoroase, spre finalul lui 2016.

Sagetatorii vor visa cu ochii deschisi

Sagetatorii sunt niste visatori si chiar si atunci cand isi vor cunoaste jumatatea le va lua ceva timp pana cand vor realiza ca traiesc o poveste de dragoste similara celor din povesti.

Ei vor fi cei care vor profita de eclipsele de anul acesta pentru a trai niste clipe de neuitat si, de ce nu, pentru a experimenta mult si pe plan sexual.

CITESTE SI: Cum arata intalnirea ideala pentru fiecare zodie

Dupa o perioada plina de nefericire, din punct de vedere amoros, in sfarsit sagetatorii se vor bucura de viata asa cum trebuie sa o faca oricine! Practic, li se va parea ca sunt intr-un vis frumos, atat de bine se vor simti alaturi de noua lor cucerire!

Sursa:unica