Care sunt fanteziile sexuale ale barbatilor in functie de zodie

Daca te-ai intrebat ce fantezii sexuale are iubitul tau, atunci acest material este pentru tine. Nu trebuie decat sa stii ce zodie este si vei primi raspunsul dorit. Fiecare semn zodiacal are tendinta de a avea anumite asteptari in pat. Nu crezi ca va fi placut surprins cand va afla ca stii fantezia lui sexuala cea mai secreta pe care nu ti-a spus-o niciodata?

 Berbec

Dorinta sexuala a unui barbat berbec este destul de simpla: el vrea actiune. Indiferent ca este vorba de o chemare impulsiva in timpul zilei, sa faceti sex intr-un nou loc sau intr-o alta camera decat cea de obicei, il vei surprinde cu siguranta.

CITESTE SI: ZODIILE CARE ISI VOR RATA VIATA

 Taur

Barbatii taur vor ca partenerele lor sexuale sa fie satisfacute complet. Insa, daca ar fi sa discutam despre o fantezie secreta este sa faca dragoste fara sa fie ingrijorat de performanta sa in pat. Spune-i sa ia o pauza, sa se intinda pe spate si sa se bucure de ce va urma.

 Gemeni

Cel mai mare organ sexual al barbatului Gemeni este mintea sa, asa ca iubitul tau poate fi intr-o fantezie din momentul in care ati ajuns in pat. Iar daca asta nu este chiar punctul tau forte, poti construi anticipatia in timpul zilei prin trimiterea unor mesaje sexy in legatura cu noaptea care va urma.

 Rac

Urmasii lui Adam din aceasta zodie nu doresc ca partenerele sa le descopere fanteziile secrete, insa sunt usor de descifrat, de vreme ce uneori prefera sexul mai dur. Incurajeaza-l sa va luptati in joaca in pat si vei descoperi ca ii place sa se creada cel mai puternic om de pe planeta atunci cand tu il inciti.

 Leu

Daca esti suficient de curajoasa incat sa va filmati partidele de Amor, barbatul leu este cel care se bucura atat de proces, cat si de productia care rezulta. Daca insa te ingrozeste gandul de a fi pe camera, atunci o oglinda pe tavan sau langa pat poate sa-i provoace o bucurie similara.

Fecioara

Barbatul fecioara este adaptabil, asa ca multi dintre reprezentantii acestei zodii prefera mai degraba sa incercati mai multe pozitii decat sa aiba una singura de care sa se bucure tot timpul. Prin urmare un menage a trois s-ar putea sa fie dorinta lui secreta, chiar si cu cealalta persoana, imaginara.

Balanta

Dorinta unui barbat din aceasta zodie este pur si simplu sa-ti satisfaca cea mai fierbinte fantezie a ta. Indiferent despre ce este vorba, daca poate sa faca ceva interesant pentru tine in pat, atunci se simte mai increzator in fortele proprii.

 Scorpion

Niciodata nu subestima sexul de impacare cu barbatul Scorpion. Poate simti ca trebuie sa-l lasi singur atunci cand se afla intr-o dispozitie agresiva, insa eliberarea tensiunii printr-o partida de sex este ceea ce de fapt isi doreste.

 Sagetator

Sa faceti dragoste intr-un loc exotic este fantezia barbatului Sagetator. Da, in conceptia lui locurile publice sunt excelente, mai ales in cazul unui sagetator tanar. In acelasi timp insa, si un weekend romantic intr-o statiune poate fi incadrat tot in locuri exotice.

 Capricorn

Barbatul Capricorn simte adesea ca romantismul inseamna graba. Dorinta lui secreta este ca intr-o zi sa suni la birou si sa spui ca esti bolnava si sa va petreceti toata ziua in pat, ca si iubitii pierduti pe o insula pustie.

 Varsator

Uneori, reprezentantul acestei zodii doreste indeplinirea fanteziilor la care viseaza fara sa faca rabat de la locul practic in care isi invita partenera. Cumpara-i o carte pentru adulti sau priviti impreuna filme erotice care sa-l incurajeze sa incerce si altceva.

CITESTE SI: CARE E SINGURA ZODIE PERFECTA

 Pesti

Daca un barbat pesti vede o scena sexy intr-un film, de multe ori o va revedea in mintea sa. Prin urmare, fie te imbraci precum actrita sa favorita, fie ii spui cateva cuvinte care sa-i declanseze amintirile, imaginatia lui sexuala va fi inspirata.

 

 Sursa: sfatulparintilor